Το βάρος στην βιωσιμότητα

από AllAboutARIS

Που ρίχνουν το βάρος οι νομικοί στις προσθήκες που ετοιμάζουν ως την Πέμπτη που εκπνέει η προθεσμία.

Στην ενίσχυση των καταθέσεων των μαρτύρων για την βιωσιμότητα της ΠΑΕ επικεντρώνεται η προσπάθεια των νομικών που ετοιμάζουν τις προσθήκες  που έχει δικαίωμα να κάνει στο φάκελο ο ΑΡΗΣ ως την Πέμπτη το μεσημέρι. Οι νομικοί θα προσπαθήσουν με μια σειρά από επιχειρήματα να πείσουν το δικαστήριο ότι η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ έχει απρόσκοπτη αγωνιστική, οικονομική και διοικητική λειτουργία.

Πληρώνει τις υποχρεώσεις της προς το Δημόσιο, το προσωπικό της, κάνει συνετή οικονομική πολιτική και έχει υλικό που απαρτίζεται από νεαρούς ταλαντούχους παίκτες που σταδιακά αποκτούν υπεραξία που μπορεί να αποφέρει στον σύλλογο πολλαπλά οφέλη.

Ένας άλλος τομέας στον οποίο δίνεται έμφαση είναι ο εορτασμός των 100 χρόνων το 2014 και η εμπορική του εκμετάλλευση καθώς και στην κάλυψη της ΑΜΚ που εφόσον καλυφθεί αντιστοιχεί στο 50% περίπου της συνολικής υποχρέωσης της εταιρείας σε περίπτωση υπαγωγής.  Στο κομμάτι αυτό, το ιδανικό για τους νομικούς θα ήταν ως την Πέμπτη να έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από κάποιον να συμμετάσχει στην ΑΜΚ, κάτι που πάντως θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο.

Προτεινόμενα Άρθρα