Τσουμάνης και Ίμπε αριστερά

από AllAboutARIS

Ο πρώτος μάλλον επιστρέφει στην ενδεκάδα μετά από τρία παιχνίδια και ο δεύτερος μετά την απουσία του από το ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Τρία ή τέσσερα θα είναι τα διαφορετικά πρόσωπα στην ενδεκάδα του ΑΡΗ σε σχέση με το τελευταία επίσημο ματς της ομάδας. Ο Ίμπε θα πάρει τη θέση του Σουνά, ο Παπαδόπουλος του Οικονομόπουλου, ο Τσουμάνης του Μαργαρίτη και ενδεχομένως ο Νταμαρλής του Ηρακλή. Όσον αφορά το τελευταίο ο Ηρακλής ναι μεν ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και βρέθηκε στην αποστολή, ο Μιλίνκοβιτς όμως δεν θέλει να ριψοκινδυνεύσει την συμμετοχή του από την αρχή.

Ο Παπαδόπουλος όπως και ο Ίμπε επιστρέφουν με περισσότερο καθαρό μυαλό καθώς ξεκουράστηκαν με τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ ο Τσουμάνης μάλλον επιστρέφει στην ενδεκάδα μετά από απουσία τριών αγώνων.

Έτσι λοιπόν η πιθανότερη ενδεκάδα του ΑΡΗ  είναι Διούδης κάτω από τα γκολπόστ, Ψυχογιός, Τσουμάνης στα άκρα της άμυνας, Πουλίδο, Έλσνερ στο κέντρο της άμυνας, Νταμαρλής, Παπαδόπουλος σε ρόλο αμυντικών χαφ, Τάτος σε ελεύθερο ρόλο μπροστά τους, Ίμπε και Σταυρόπουλος στις πτέρυγες και Αγκάνθο στην κορυφή της επίθεσης.

Αναλυτικά οι παίκτες που είναι στην αποστολή: Αγκάνθο, Έλσνερ, Ίμπε, Ηρακλής, Πουλίδο, Αγγελούδης, Διούδης, Κύργιας, Μανιάς, Μαργαρίτης, Μπουζάνης, Νταμαρλής, Παπαδόπουλος, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Τάτος, Τριανταφυλλάκος, Τσουμάνης, Ψυχογιός.

Προτεινόμενα Άρθρα