Επικοινωνιακό παιχνίδι του Παναθηναϊκού

από AllAboutARIS

Αναστάτωση επικρατεί στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ μετά την… πονηρή ανακοίνωση των «πράσινων».

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού που λίγο πολύ αναφέρει ότι η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν έκανε δεκτό το αίτημα των «πράσινων»  για χορήγηση εισιτηρίων ενόψει του αυριανού παιχνιδιού, έφερε την αναστάτωση στον ΑΡΗ. 

Είναι γνωστό σε όλους ότι  τα τελευταία χρόνια υπάρχει εντολή από το υπουργείο αθλητισμού για μη μετακίνηση των οπαδών στα ντέρμπι, όπως επίσης και ότι η αστυνομία δεν αποδέχεται σε καμία περίπτωση τυχόν μετακίνηση οπαδών.  Το να μην δοθούν τα εισιτήρια στον Παναθηναϊκό είναι καθαρά απόφαση της αστυνομίας και όχι της ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Σύμφωνα με όσα αφήνουν να εννοηθεί στην Αλκμήνης η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την άρνηση της αστυνομίας θέλοντας να το εκμεταλλευτεί επικοινωνιακά δημιουργώντας πρόβλημα στους «κιτρινόμαυρους». 

Πρέπει βέβαια να σημειώσουμε πως υπήρξε λάθος επικοινωνιακός χειρισμός από την ΠΑΕ ΑΡΗΣ που έδωσε το δικαίωμα στον Παναθηναϊκό να κάνει το παιχνίδι του και δικαιολογημένα εξοργίστηκε ο κόσμος του ΑΡΗ του οποίου πάγια θέση αποτελεί να δίνει η ομάδα του εισιτήρια και να παίρνει και αυτή σε όλα τα παιχνίδια,.

Θα μπορούσε απλά η ΠΑΕ ΑΡΗΣ να απαντήσει στον Παναθηναϊκό-άσχετα από την απαγόρευση της αστυνομίας- ότι δέχεται να παραχωρήσει εισιτήρια και στη συνέχεια η αστυνομία θα εφάρμοζε τον κανονισμό και θα τα έκοβε. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν το έκανε και έστω και αν η ουσία είναι η ίδια φαίνεται χαμένη στις εντυπώσεις.
Αναμένεται να βγει σχετική ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΑΡΗΣ αν και υπάρχει περίπτωση να μην το δούμε ούτε αυτό!

Προτεινόμενα Άρθρα