Ναυάγιο…

από AllAboutARIS

Για ένα ακόμα παιχνίδι ο ΑΡΗΣ προδόθηκε από τα λάθη στην άμυνά του και ηττήθηκε με 0-2 από τον Παναθηναικό, παραμένοντας σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Για ένα ακόμα παιχνίδι ο ΑΡΗΣ προδόθηκε από τα λάθη στην άμυνά του και ηττήθηκε με 0-2 από τον Παναθηναικό, παραμένοντας σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Ο ΑΡΗΣ ξεκίνησε με τον Διούδη κάτω από τα δοκάρια, κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Πουλίδο, Κύργια, δεξί μπακ τον Ψυχογιό και αριστερό τον Μαργαρίτη. Ο Νταμαρλής με τον Παπαδόπουλο ήταν τα δυο αμυντικά χαφ με τον Τάτο μπροστά τους, τον Σταυρόπουλο δεξιά και τον Ουντότζι αριστερά στα εξτρέμ και τον Αγκάνθο στην κορυφή.

Ο ΑΡΗΣ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τα πολλά λάθη των παικτών του Παναθηναικού στο χώρο του κέντρου, αλλά κάτι τέτοιο δεν ήταν εφιτκό γιατί Τάτος και Ουντότζι ήταν καλά κλεισμένοι και ο Αγκάνθο σε κακή μέρα τουλάχιστον στο πρώτο 45λεπτο.

ΑΣΧΗΜΑ ΤΕΛΕΙΩΜΑΤΑ Ο ΑΓΚΑΝΘΟ

Ο ΑΡΗΣ απείλησε με τον Ισπανό να βγαίνει σε δυο περιπτώσεις απέναντι από τον Καπίνο μετά από ωραίες μπαλιές από τον Παπαδόπουλο, αλλά και στις δυο περιπτώσεις τόσο στο 16 όσο και στο 39 τα τελειώματα του Αγκάνθο ήταν κάκιστα.

Ενδιάμεσα δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί ούτε το λάθος του Καπίνο με ένα υπερβολικό ανάποδο ψαλίδι που έφυγε πολύ άουτ.

ΛΑΘΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΚΟΛ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Ο Παναθηναικός προσπαθούσε να απειλήσει κυρίως από την αριστερή του πλευρά με τον Ψυχογιό να προσπαθεί να βρει πατήματα μπαινοβγαίνοντας στο ματς λόγω ενός σκισίματος στο φρύδι. Ο Μιλίνκοβιτς είδε το πρόβλημα, άλλαξε θέσεις τους Ουντότζι, Σταυρόπουλο, αλλά από λάθος του Νιγηριανού και εκτός φάσης τον Ψυχογιό, ξεκίνησε το γκολ του Παναθηναικού.

Όπως και στο ματς με τον Πλατανιά ο ΑΡΗΣ βρέθηκε πίσω στο σκορ από μία ομάδα που δεν είχε απειλήσει σχεδόν καθόλου (πέρα από ορισμένα γεμίσματα που απομάκρυνε ο Κύργιας). Ο Ζέκα έβγαλε ωραία σέντρα από τα αριστερά, ο Κλωναρίδης άδειασε με ωραία προσποίηση τον Πουλίδο και με ωραίο πλασέ πέτυχε το 0-1 στο 43. Έτσι παρά τα πολλά λάθη του ο Παναθηναικός βρέθηκε να προηγείται στο σκορ.

Ο ΑΡΗΣ προσπάθησε να μπει δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και στο 48 έφτασε κοντά στο γκολ, όταν μετά από φάουλ του Παπαδόπουλου, ο Αγκάνθο πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

ΓΥΡΙΣΕ Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ

Στο 55 έγινε μία φάση που παραλίγο να οδηγήσει σε τραγωδία καθώς συγκρούστηκαν ο Κύργιας με τον Μαρινάκη και γύρισε η γλώσσα του παίκτη του Παναθηναικού που έχασε τις αισθήσεις του. Επικράτησε ένας γενικός συναγερμός και ευτυχώς μετά την επέμβαση των γιατρών, ο Μαριανάκης ξαναβρήκε τις αισθήσεις του. Άξιο αναφοράς το παρατεταμένο χειροκρότημα των φίλων του ΑΡΗ που δίδαξαν ήθος για μία ακόμα φορά.

ΔΙΠΛΗ ΑΛΛΑΓΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ

Το παιχνίδι άρχισε εκ νέου μετά από 8 λεπτά διακοπής και τον Μιλίνκοβιτς να κάνει διπλή αλλαγή με Ίμπε και Σουνά να περνούν στις θέσεις Σταυρόπουλου, Παπαδόπουλου.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΥΛΙΔΟ ΚΑΙ 0-2

Την στιγμή που ο Παναθηναικός προσπαθούσε να διατηρήσει το 0-1, ο Πουλίδο με ένα εγκληματικό λάθος, ανεπίτρεπτο για την εμπειρία του,  χάρισε το δεύτερο γκολ στον Παναθηναικό καθώς έδωσε την πάσα στην ουσία στον Κλωναρίδη που νίκησε για δεύτερη φορά τον Διούδη στο 69 για το 0-2.

ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΑΝΤΙ ΙΜΠΕ ΣΤΟ 75 ΚΑΙ ΑΠΟΒΟΛΗ ΚΛΩΝΑΡΙΔΗ

Μέσα σε όλα αυτά ο ΑΡΗΣ είχε και την ατυχία ο Ίμπε να τραυματιστεί λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς και να δώσει στο 75 την θέση του στον Μανιά. Την ίδια στιγμή ο Κλωναρίδης δέχθηκε δίκαια δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε καθώς πέρα από τα νεύρα που επέδειξε είχε τραβήξει και την φανέλα του Κύργια νωρίτερα.

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ

Ενώ θα περίμενε κανείς ο ΑΡΗΣ να ανεβάσει στροφές σε δυο περιπτώσεις ο Παναθηναικός ήτραν που έφτασε κοντά στο γκολ, μία με τον Ατζακούν που έστιλε την μπάλα άουτ και μία με τον Φιγερόα να μην μπορεί να νικήσει από κοντά με το κεφάλι τον Διούδη.

ΜΕ ΔΕΚΑ ΣΤΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΤΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΩΝ ΛΟΓΩ ΔΙΑΣΕΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΓΙΑ

Στα δέκα λεπτά των καθυστερήσεων ο ΑΡΗΣ δεν μπόρεσε να πιέσει παραπάνω με δεδομένο ότι έχασε το αριθμητικό πλεονέκτημα παίζοντας κι αυτός με δέκα, αφού ο Κύργιας που είχε υποστεί διάσειση στην φάση με τον Μαρινάκη, αποχώρησε αφού δεν μπορούσε να δει καλά!!!
Βέβαια ο Κύργιας επέστρεψε στο τελευταίο τρίλεπτο των καθυστερήσεων, αλλά πλέον ήταν πολύ αργά- χάθηκε και μία μεγάλη ευκαιρία στο 98 σε τετ-α-τετ με τον Μανιά- και ο ΑΡΗΣ γνώρισε μία οδυνηρή ήττα που τον διατηρεί στις τελευταίες θέσεις.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων :

ΑΡΗΣ (Μιλίνκοβιτς): Διούδης, Ψυχογιός, Μαργαρίτης, Κύργιας, Πουλίδο, Νταμαρλής, Παπαδόπουλος (63 Σουνάς), Τάτος, Σταυρόπουλος( 63 Ίμπε-75 λ.τ Μανιάς), Ουντότζι, Αγκάνθο

ΠΑΟ (Αναστασίου): Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Μέντες, Κλωναρίδης, Λαγός, Μπεργκ(80 Φιγκερόα), Νάνο, Μαρινάκης( 63 Κουτρουμπής), Αμπεϊντ(70 Ατζακούν), Ζέκα, Σίντελφελντ

Προτεινόμενα Άρθρα