Τα φώτα στο Καραϊσκάκη

από AllAboutARIS

Η 11η ημέρα της Super League έχει ντέρμπι κορυφής με τον Ολυμπιακό να φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ (19:30, NS1). Σημαντικά παιχνίδια επίσης σε Νέα Σμύρνη, Αγρίνιο και Κρήτη.

Ξεκινώντας  χρονικά από τη Νέα Σμύρνη, ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Ατρόμητο στις 3 το μεσημέρι. Το παιχνίδι, για όσους δεν το γνωρίζουν έχει… προϊστορία. Στο Περιστέρι δεν έχουν ξεχάσει ακόμη τον τρόπο με τον οποίο υποβιβάστηκε η ομάδα τους πριν μερικά χρόνια και ποιος της έριξε τη «χαριστική βολή». Ο Ατρόμητος έχει πολύ αξιόμαχη ομάδα ενώ και ο Πανιώνιος που αγωνίζεται στην έδρα του θέλει τη νίκη για πολλούς λόγους.

Στις 17:15 θα διεξαχθούν τρία παιχνίδια ταυτόχρονα, με τη Βέροια να υποδέχεται την Καλλονή στο εθνικό στάδιο Βέροιας θέλοντας πάση θυσία τη νίκη για να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Η Καλλονή έρχεται ανεβασμένη από την εντός έδρας νίκη με 3-2 κόντρα στον Πανιώνιο και δεν πρόκειται να είναι εύκολη λεία για τους Βεροιώτες.

Στο Παγκρήτιο , θα φιλοξενηθεί η αναμέτρηση του Εργοτέλη με τον Πανθρακικό, ενώ στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός φιλοξενεί το Λεβαδειακό με φόντο τη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Η αυλαία των σημερινών αναμετρήσεων κλείνει το απόγευμα (19:30) στο Στάδιο Καραϊσκάκη όπου ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της αγωνιστικής, με τους γηπεδούχους να θέλουν να αυξήσουν τη διαφορά τους από τη δεύτερη θέση.

Προτεινόμενα Άρθρα