Πήρε εξιτήριο ο Μαρινάκης

από AllAboutARIS

Ο Έλληνας μπακ του Παναθηναϊκού υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις, οι οποίες δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό και αποφασίστηκε να επιστρέψει σπίτι του.

Όλα καλά για τον Νίκο Μαρινάκη, ο οποίος πήρε εξιτήριο την Κυριακή από το νοσοκομείο και επέστρεψε την ίδια ημέρα αεροπορικώς στην Αθήνα. Ο Έλληνας μπακ του Παναθηναϊκού υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις, οι οποίες δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό και αποφασίστηκε να επιστρέψει σπίτι του.

Ο παίκτης του «τριφυλλιού» αποκόμισε ένα μεγάλο καρούμπαλο από τη σύγκρουσή του με τον Κυργιά, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να του γυρίσει η γλώσσα και να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Τον παίκτη του «τριφυλλιού» συνόδευαν στο ταξίδι της επιστροφής ο γιατρός του Παναθηναϊκός και ο Στράτος Σωπήλης.

Δεν αποκλείεται, ο Μαρινάκης να προλάβει την εθνική Ελπίδων, η οποία συγκεντρώνεται τη Δευτέρα. Όπως ήταν φυσικό, ο νεαρός παίκτης δέχτηκε τις ευχές όλων για ταχεία ανάρρωση, ενώ μαζί του επικοινώνησε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος ευχήθηκε στον παίκτη καλή ανάρρωση.

Προτεινόμενα Άρθρα