Χωρίς νίκη μόνο ο ΑΡΗΣ!

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ έχασε και από τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και είναι πλέον η μόνη ομάδα χωρίς εντός έδρας νίκη στο Πρωτάθλημα!

Ο ΑΡΗΣ απογοήτευσε για μία ακόμα φορά τη φετινή σεζόν, δεχόμενος και δεύτερη σερί εντός έδρας ήττα με 2-0 από τον Παναθηναϊκό, αποτέλεσμα του οποίου να είναι η μοναδική ομάδα της Superleague χωρίς τρίποντο στο γήπεδό της!

Το ντεμπούτο του Νίκου Αναστόπουλου στον Πλατανιά συνδυάστηκε με νίκη επί του Απόλλωνα στα Περιβόλια η πρώτη του στη σεζόν.

Στα πέντε ματς που έχει δώσει φέτος ο ΑΡΗΣ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για το πρωτάθλημα έχει μαζέψει μόλις δύο βαθμούς με Λεβαδειακό (1-1) και Παναιτωλικό (0-0), ενώ έχασε από Καλλονή (0-2), Πλατανιά (1-2) και Παναθηναϊκό (0-2). Παράλληλα υπάρχει και η ισοπαλία του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακού Βόλου (0-0), που έφερε τον αποκλεισμό του.

Το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι του είναι με τον Πανθρακικό στη 1 Δεκεμβρίου, κάτι που σημαίνει πως στην καλύτερη περίπτωση θα έχουν συμπληρωθεί 7,5 μήνες χωρίς νίκη στο γήπεδό του αφού η πιο πρόσφατη ήταν το 5-1 στις 14 Απριλίου επί του Αστέρα Τρίπολης.

Προτεινόμενα Άρθρα