Δυο λέξεις, πολλές αλήθειες

από AllAboutARIS

O AΡΗΣ δεν προκαλεί… φόβο στους αντιπάλους του

Απογοήτευση, σημάδια… ελπίδας και πάλι απογοήτευση. Με αυτά τα συναισθήματα έχουν κυλήσει οι πρώτες 11 αγωνιστικές για την ομάδα και τον κόσμο του ΑΡΗ. Χθες, στη συνέντευξη Τύπου, ο Γιάννης Αναστασίου αποτύπωσε, μέσα σε δύο λέξεις, την αγωνιστική εικόνα, που (δεν) δείχνει ο ΑΡΗΣ, όταν αγωνίζεται -τουλάχιστον- στην έδρα του.

“Περίμενα ένα θεωρητικά δύσκολο παιχνίδι”, τόνισε ο αντίπαλος προπονητής, ο οποίος περίμενε έναν διαφορετικό ΑΡΗ, όπως και οι φίλαθλοι, που ήρθαν στο γήπεδο. Οι “κίτρινοι”, αν και στα πρώτα τριάντα λεπτά, είχαν ελαφρά υπεροχή, απείλησαν μια-δυο φορές, αλλά τίποτα παραπάνω. Και αναφερόμαστε στο πρώτο ημίχρονο…

Η εικόνα του αγώνα με τον Παναθηναϊκός, στη γενική της μορφή, ήταν ανάλογη του συνόλου των εντός έδρας αγώνων. Ο ΑΡΗΣ είναι εγκλωβισμένος, αγχωμένος, χωρίς δημιουργική διάθεση και, βέβαια, ανήμπορος να δείξει ότι είναι η ομάδα που θα επιβάλλει το ρυθμό της.

Οι αντίπαλοι, οι οποίοι έρχονται στο “Βικελίδης”, δε νιώθουν πίεση, δε νιώθουν ότι απέναντί τους έχουν ένα σύνολο το οποίο θα πρέπει να “φτύσουν” αίμα, για να νικήσουν.

Και κάπου εκεί, ακόμα, όλοι στον ΑΡΗ, περιμένουν να βρεθεί ο τρόπος, που θα αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα…

Προτεινόμενα Άρθρα