Σταμάτησε στα τέσσερα

από AllAboutARIS

Ο Ολυμπιακός μετέτρεψε το ντέρμπι κορυφής σε υγιεινό περίπατο κερδίζοντας τον ΠΑΟΚ με 4-0 στο Καραϊσκάκη και έστειλε την διαφορά στο +6.

Ντέρμπι μόνο στα χαρτιά ήταν το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με το οποίο ολοκληρώθηκε το αποψινό πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής. Ο Ολυμπιακός μετέτρεψε το παιχνίδι σε παράσταση για ένα ρόλο συντρίβοντας τον ανύπαρκτο ΠΑΟΚ με 4-0 ενώ είχε και δοκάρι. Μεγάλος πρωταγωνιστικής για τον Ολυμπιακό ο Κάμπελ που είχε δυο ασιστ και ένα γκολ. 

Ο εξαιρετικός Τζόελ Κάμπελ δημιούργησε, οι Μήτρογλου (36’) και Σαβιόλα (60’) εκτέλεσαν, ενώ ο Φουστέρ (74’), ο οποίος είχε και δοκάρι ανέβασε τον δείκτη του σκορ, ενώ ο Κοσταρικανος διαμόρφωσε, με εκπληκτική ατομική προσπάθεια, το τελικό 4-0 στο 80’.
Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Χολέμπας, Μανωλάς, Σιόβας, Μανιάτης (78’ Μασάντο), Σάμαρης, Κάμπελ, Φουστέρ, Σαβιόλα (64’ Ντομίνγκεζ), Μήτρογλου (77’ Μπονγκ).

Στον πάγκο: Μέγιερι, Παπαδόπουλος, Σέποβιτς, Γιαταμπαρέ.

ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Χακόμπο, Σκόνδρας, Λίνο, Κατσουράνης, Κατσικάς, Λάζαρ (70’ Νίνης), Τζιόλης, Λούκας, Στοχ (46’ Ολίσε), Σαλπιγγίδης (63’ Βούκιτς), Αθανασιάδης.

Στον πάγκο: Γλύκος, Βούκιτς, Λόπεθ, Νέτσιντ, Κίτσιου.

Προτεινόμενα Άρθρα