Το κομβικό σημείο για τον Σέρβο

από AllAboutARIS

Ο 45χρονος τεχνικός συμπλήρωσε δυο μήνες στον πάγκο του ΑΡΗ και οδηγείται εκ των πραγμάτων σε κρίσιμες αποφάσεις στο αγωνιστικό.

Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς συμπλήρωσε αισίως δυο μήνες στον πάγκο του ΑΡΗ (για την ακρίβεια δέκα αγώνες εκ των οποίων οι οκτώ στο πρωτάθλημα) και επομένως έχει πλέον σαφή γνώση του υλικού της ομάδας και των δυνατοτήτων του κάθε ποδοσφαιριστή. Η αλήθεια είναι ότι στο διάστημα αυτό στηρίχτηκε σε 14-15 δίνοντας στους υπόλοιπους είτε συμπληρωματικό ρόλο ως αλλαγή (Σουνάς, Μανιάς, Αγγελούδης, Κύργιας) είτε  αφήνοντας ουσιαστικά στο περιθώριο τους υπόλοιπους (Κοτσαρίδης, Τσουκάνης, Γιαννίτσης, Καραγιάννης, Αντωνιάδης, Γκόλιας, Ρένια, Καρασαλίδης και εσχάτως ο Τσουμάνης).

Στο ξεκίνημα η αλλαγή ήταν ορατή δια γυμνού οφθαλμού κυρίως στο τακτικό κομμάτι που συνοδεύτηκε και από δυο σπουδαία διπλά. Εσχάτως όμως μοιάζει να έχει ξεμείνει από ιδέες, και από αγωνιστική σε αγωνιστική έχει να αντιμετωπίσει και απουσίες βασικών παικτών από τιμωρίες και τραυματισμούς. Βρίσκεται δηλαδή στο κομβικό σημείο που καλείται να βρει καινούργιες ιδέες για να αλλάξει την κατάσταση και ενδεχομένως να αναζητήσει λύσεις και στο βάθος του πάγκου.

Το θετικό για τον σέρβο τεχνικό είναι ότι παραμένει πολύ αγαπητός στα αποδυτήρια και χαίρει του απόλυτου σεβασμού μεταξύ των ποδοσφαιριστών. Από τη στιγμή που σήμερα θα πάρει και το ΟΚ της διοίκησης, έχει μπροστά του το διάστημα της διακοπής να βρει το αντίδοτο.

Προτεινόμενα Άρθρα