Βγήκε ενισχυμένος, υλοποιεί αποφάσεις

από AllAboutARIS

Το μήνυμα σε Πουλίδο, Αγκάνθο αλλά και σε όσους δεν προσπαθούν είναι οι πρώτες κινήσεις που θα κάνει ο Μιλίνκοβιτς για να αλλάξει την κατάσταση.

Ο Δημήτρης Ηλιάδης ήταν ξεκάθαρος στον Μιλίνκοβιτς. «Είσαι το απόλυτο κουμάντο στην ομάδα, κάνε ό,τι νομίζεις ότι θα συνεισφέρει στην βελτίωση της εικόνας» ήταν σε γενικές γραμμές αυτό που μετέφερε στον σέρβο τεχνικό, δίνοντάς του την ελευθερία να πάρει ακόμη και τις λεγόμενες… δύσκολες αποφάσεις που αφορούν συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές.

Μετά από δυο μήνες στην ομάδα ο σέρβος τεχνικός έχει απόλυτη επίγνωση της κατάστασης στα αποδυτήρια γνωρίζει τον κάθε ποδοσφαιριστή από την καλή και από την ανάποδη και καλείται να πάρει τις αποφάσεις που θα βοηθήσουν την αναστροφή της πορείας προς τα πίσω, όσο υπάρχει ακόμη χρόνος.

Στα τελευταία παιχνίδια με αποκορύφωμα αυτό με τον Παναθηναϊκό είναι απογοητευμένος από συγκεκριμένους παίκτες και η ασυλία που τους παρείχε τελειώνει. Τα πιο πολλά παράπονα τα έχει από τους δυο Ισπανούς της ομάδας, Πουλίδο και Αγκάνθο που σε πρώτη φάση αναμένεται να μείνουν στον πάγκο ώστε να πάρουν το μήνυμα.

Ειδικά για τον Αγκάνθο του θέματος δεν αποκλείεται να επιληφθεί και η ίδια η διοίκηση που δεν αποκλείεται να συναντηθεί μαζί του για να συζητήσει τους λόγους που εμφανίζεται ψυχικά απόμακρος με την ομάδα και δεν θυμίζει σε τίποτα τον περσινό Αγκάνθο. Να μάθει δηλαδή αν είναι κάτι άλλο που τον απασχολεί πέρα από το σοβαρό πρόβλημα υγείας της μητέρας του.

Προτεινόμενα Άρθρα