Απογοήτευσε και πάλι…

από AllAboutARIS

Πολλές δοκιμές σε πρόσωπα από τον Μιλίνκοβιτς, που μόνο ικανοποιημένος δεν έμεινε από το αποτέλεσμα, και κυρίως την εικόμνα

Απογοητευτική ήταν η εικόνα του ΑΡΗ κόντρα στον  Μακεδονικό, από τον οποίο ηττήθηκε με 2-1, στο μεταξύ τους φιλικό που έγινε στο γήπεδο της Ευκαρπίας.

Με τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς να προχωράει αρκετές αλλαγές προσώπων,οι “κίτρινοι” δεν μπήκαν καλά και έμειναν νωρίς πίσω στο σκορ, με το γκολ του Ζαγναφέρη. Ο ίδιος παίκτης στο 8ο λεπτό εκμεταλλεύτηκε ακόμα μία αδράνεια στην άμυνα των φιλοξενούμενων, διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του.

Από το 15` ο ΑΡΗΣ άρχισε να δείχνει σημάδια αντίδρασης και να βγαίνει μπροστά, χάνοντας κάποιες ευκαιρίες, με αποκορύφωμα το δοκάρι του Μανιά στο 28` . Ο υψηλόσωμος φορ πήρε το αίμα του πίσω στο 33`, όταν με δεύτερη προσπάθεια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, μειώνοντας σε 2-1.

Ο Μιλίνκοβιτς ξεκίνησε το δεύτερο μέρος με επτά αλλαγές, ωστόσο είδε τον ΑΡΗ να παρουριάζεται ακόμα πιο μέτριος και να μην καταφέρνει να απειλήσει, με εξαίρεση κάποιες στημένες μπάλες, που ωστόσο η ομάδα δεν εκμεταλλεύτηκε, γνωρίζοντας έτσι τελικά τη φιλική ήττα, από τον Μακεδονικό.

Να σημειωθεί πως στην προθέρμανση τραυματίστηκε ο Νίκος Τσουμάνης, ενώ στο 74` τραυματίας αποχώρησε και ο Βασίλης Καραγκούνης. Σε ολόκληρο το 90λεπτο, αγωνίστηκαν μόνο οι Μανιάς και Μπουζάνης.

Η σύνθεση του ΑΡΗ (Μιλίνκοβιτς): Μπουζάνης, Ψυχογιός (46` Τσουκάνης), Καραγκούνης (74` Λεμονής), Κύργιας (46` Γιαννίτσης), Έλσνερ (46` Καρασαλίδης), Οικονομόπουλος (46` Παπαδόπουλος0, Λεμονής (46` Αντωνιάδης), Μανιάς, Ρένια (46` Καραγιάννης), Αγγελούδης (46` Νταμαρλής), Σουνάς (60` Γκόλιας)

Προτεινόμενα Άρθρα