Ούτε αυτό βοήθησε

από AllAboutARIS

Ο σέρβος τεχνικός κατέστησε σαφές ότι όλοι οι παίκτες είναι υπό καθημερινή κρίση και θα παίζουν όποιοι προσπαθούν στο 100%.

Άλλη μια… κρυάδα πήρε ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς από τους παίκτες του στο χθεσινό φιλικό με τον Μακεδονικό. Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, η πλειονότητα των παικτών που χρησιμοποιήθηκαν, κινήθηκαν στα ρηχά νερά απογοητεύοντας τον προπονητή τους που προσπάθησε πριν από το παιχνίδι να τους δώσει και ένα εξτρά κίνητρο που αποδείχθηκε ότι ούτε αυτό ήταν ικανό να αλλάξει την εικόνα τους.

Τι έκανε ο Μιλίνκοβιτς; Έχοντας πολλά παράπονα από την απόδοση των παικτών του στα τελευταία παιχνίδια, επιδίωξε να καταστήσει σαφές στους ποδοσφαιριστές ότι δεν έχει πάρει κανείς τους την φανέλα του βασικού στο σπίτι και να ρίξει το μπαλάκι σε αυτούς που είτε αγωνίζονται συνήθως ως αλλαγή είτε δεν ήταν μέχρι σήμερα στις επιλογές τους. «Παλέψτε και αρπάξτε την ευκαιρία. Όλες οι θέσεις είναι ανοικτές. Όποιος μου δείχνει στους αγώνες και την προπόνηση ότι αξίζει θα παίρνει την ευκαιρία του» τους είπε με σαφή την πρόθεση να ανεβάσει το ενδιαφέρον των προπονήσεων και να τους βάλει όλους υπό καθημερινή κρίση. Προφανώς στα αυτιά των περισσότερων από τη μια μπήκαν αυτές οι κουβέντες και από την άλλη βγήκαν….

Προτεινόμενα Άρθρα