Τι δοκίμασε ο Μιλίνκοβιτς

από AllAboutARIS

Τις εναλλακτικές σε όλες τις θέσεις δοκίμασε ο προπονητής του ΑΡΗ που παρά την ήττα έβγαλε τα συμπεράσματά του.

Ίδια διάταξη, πολλά διαφορετικά πρόσωπα. Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς είχε πρόθεση να δοκιμάσει κάποια πράγματα στο φιλικό με τον Μακεδονικό για να βγάλει τα συμπεράσματά του και να δει αν μπορούν να σταθούν και σε επίσημο παιχνίδι. Για παράδειγμα ήθελε να δει το δίδυμο Ελσνερ- Κύργια στην άμυνα από το οποίο δεν έμεινε και ιδιαίτερα ευχαριστημένος, τον Καραγκούνη και στο αριστερό άκρο της άμυνας, τον Μανιά που ήταν ο μόνος μαζί με τον Μπουζάνη που αγωνίστηκε σε ολόκληρο το 90λεπτο, τόσο αριστερά όσο και στην κορυφή της επίθεσης, την κατάσταση του Οικονομόπουλου μετά την τιμωρία του, τις εναλλακτικές στις πτέρυγες της επίθεσης με τους Ρένια και Καραγιάννη, αν μπορεί να βοηθήσει στον άξονα ο Αντωνιάδης.  

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΡΗΣ αγωνίστηκε σε διάταξη 4-2-3-1 με τον Μπουζάνη τερματοφύλακα, τους Ψυχογιό και Καραγκούνη στα άκρα, Κύργια, Ελσνερ στόπερ, Οικονομόπουλο, Λεμονή αμυντικά χαφ, τον Σουνά δεκάρι, τον Μανιά αριστερό εξτρέμ, τον Ρένια δεξί και κορυφή τον Αγγελούδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο, πάλι σε ίδιο σχηματισμό, που ήταν το χειρότερο διάστημα, ίσως και εξαιτίας των μαζεμένων αλλαγών, αγωνίστηκαν οι Γιαννίτσης, Καρασαλίδης στόπερ, ο Τσουκάνης αριστερό μπακ, ο Καραγκούνης πήγε στο δεξί μέχρι που τραυματίστηκε στο 74΄ και πέρασε δεξί μπακ ο Λεμονής, ο Αντωνιάδης με τον Νταμαρλή αμυντικά χαφ, ο Παπαδόπουλος δεξί και ο Καραγιάννης αριστερό χαφ με τον Μανιά κορυφή ενώ όταν βγήκε ο Σουνάς στο 60΄ πέρασε ο Γκόλιας αμυντικό χαφ και ο Νταμαρλής δεκάρι.

Προτεινόμενα Άρθρα