Ο… αγχωμένος Μανιάς

από AllAboutARIS

Και κόντρα στον Μακεδονικό φάνηκε ότι ο επιθετικός του ΑΡΗ έχει πρόβλημα αυτοπεποίθησης στην τελική προσπάθεια.

Οι μέτριες εμφανίσεις του Νταβίντ Αγκάνθο οδηγούν τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς στις εναλλακτικές λύσεις με πρώτη και καλύτερη τον Μιχάλη Μανιά που με εξαίρεση τα δυο πρώτα παιχνίδια της σεζόν με Χατζηνικολάου στον πάγκο, έρχεται συνήθως ως αλλαγή στο τέλος. Ο σέρβος τεχνικός μαζί με τον Λόντσαρ προσπαθούν τα τελευταία 24ωρα να ανεβάσουν την ψυχολογία του 23χρονου επιθετικού αφού όπως φάνηκε και χθες στο φιλικό με τον Μακεδονικό, του λείπει το εύκολο γκολ και η ρέντα που συνοδεύει τους επιθετικούς και δεν είναι τυχαίο ότι ήταν ο μόνος μαζί με τον Μπουζάνη που αγωνίστηκε σε ολόκληρο το 90λεπτο.

Λίγο η πίεση εξαιτίας των προσδοκιών που συνόδεψαν την απόκτησή του, κάτι τα πρώτα παιχνίδια που δεν του βγήκαν και τον… έστειλαν στον πάγκο, η διαφορά ασφαλώς μεταξύ των απαιτήσεων μεταξύ Απόλλωνα και ΑΡΗ είναι φανερό ότι έχουν… μπλοκάρει τον νεαρό σέντερ φορ του ΑΡΗ.

Χθες κόντρα στον Μακεδονικό, ήταν κινητικός, μέσα στις φάσεις που δημιούργησε ο ΑΡΗΣ στο πρώτο ημίχρονο, είχε δοκάρι αλλά και 2-3 χαμένες σπουδαίες ευκαιρίες που πέρσι στην καταπληκτική του σεζόν τις έκανε γκολ. «Μην αγχώνεσαι, θα έρθει το γκολ» είναι η συμβουλή που ακούει συνέχεια ο Μανιάς που αναζητά ένα καλό ματς,  ένα καθοριστικό γκολ για να πάρει μπρος.

Προτεινόμενα Άρθρα