Μισή… ντουζίνα τραυματίες

από AllAboutARIS

Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς δεν μπορεί να δουλέψει όπως θα ήθελε ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Είναι που είναι η ομάδα σε πολύ δύσκολη θέση από βαθμολογικής άποψης έχουν έρθει και αρκετοί τραυματισμοί να κάνουν ακόμη πιο δύσκολη τη… ζωή του Μιλίνκοβιτς.

Ο Σέρβος προπονητής καλείται να προετοιμάσει την ομάδα για το ματς της μεθεπόμενης Κυριακής έχοντας πολλούς παίκτες εκτός μάχης. Αυτή τη στιγμή έξι παίκτες αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού. Ο Αγκάνθο ακολουθεί συντηρητικό πρόγραμμα λόγω του γνωστού προβλήματος αλλά λογικά θα είναι διαθέσιμος φια το ματς της 12ης αγωνιστικής.

Τα τελευταία προβλήματα έχουν να κάνουν με τους Παπαδόπουλο και Τσουμάνη. Ο πρώτος έχει διάταση στο δικέφαλο και θα απουσιάσει για μια βδομάδα. Το πιθανότερο είναι να μην προλάβει να είναι έτοιμος για το ντέρμπι. Ο δεύτερος έχει υποστεί διάταση στον προσαγωγό και χρειάζεται και αυτός χρόνο για να αποθεραπευτεί. Λογικά θα μείνει και ο αριστεροπόδαρος μπακ εκτός μάχης.

Ο Ανδρέας Ηρακλής συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τον τραυματισμό του που τον άφησε εκτός στα παιχνίδια με ΟΦΗ και Παναθηναϊκό, ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα και από την ερχόμενη βδομάδα θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του. Υπάρχουν πιθανότητες να προλάβει.

Ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα και εκτιμάται πως από βδομάδα θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τον Κώστα Κοτσαρίδη. Στον αντίποδα ο νεαρός Καραγκούνης που αποκόμισε και αυτός πρόβλημα τραυματισμού στο φιλικό με τον Μακεδονικό αισθάνεται όλο και καλύτερα.

Προτεινόμενα Άρθρα