Άρθρο 99 και ξένος

από AllAboutARIS

Την δυνατότητα να μπορεί να αντικατασταθεί ο ξένος από τις ομάδες που δεν αδειοδοτηθούν πρότεινε ο ΑΡΗΣ στην σημερινή συζήτηση της εισηγητικής επιτροπής της λίγκας που αποτελούσαν άλλες τέσσερις ομάδες. Τι είπε ο Πρόεδρος του ΑΡΗ για το 99.

Ολοκληρώθηκε η συζήτηση της εισηγητικής επιτροπής της Λίγκας για την τις ποινές που θα ισχύσουν την επόμενη σεζόν για τις ομάδες που δεν θα αδειοδοτηθούν, στην οποία πήρε μέρος και ο  ΑΡΗΣ παρόντος του Δημήτρη Ηλιάδη μαζί με ΠΑΟΚ, ΟΦΗ, Πανιώνιο και Ξάνθη. Το κεντρικό νόημα των προτάσεων που θα τεθούν την επόμενη εβδομάσα στο Δ.Σ της λίγκας ήταν να ισχύσει ότι και φέτος. Δηλαδή τρεις ξένοι άνω των 24 ετών και τέσσερις ανανεώσεις.

Στις προτάσεις αυτές, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ΑΡΗΣ ζήτησε επιπλέον να μπορεί μια ομάδα που δεν θα αδειοδοτηθεί να αντικαταστήσει για τον οποιονδήποτε λόγο κάποιον από τους ξένους μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα (προφανώς αφού έπαθε από τον Ιμπε).

Ακόμη ο Πρόεδρος του ΑΡΗ έθεσε και θέμα 99 υποστηρίζοντας ότι θα είναι σκάνδαλο αν εφόσον ο ΑΡΗΣ υπαχθεί στο άρθρο 99 δεν του δοθεί το επόμενο καλοκαίρι αδειοδότηση, άποψη με την οποία συμφώνησε και ο νομικός σύμβουλος της διοργανώτριας κ. Οικονομάκης.

Τις προτάσεις αυτές θα φέρει προς έγκριση την επόμενη εβδομάδα στο συμβούλιο της Λίγκας ο Γιάννης Μώραλης και εφόσον περάσουν θα μεταβιβαστούν ως πρόταση της λίκγας στην ΕΠΟ που θα πάρει και την τελική απόφαση.

Προτεινόμενα Άρθρα