Όποιος αρπάξει την ευκαιρία…

από AllAboutARIS

Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς θα δοκιμάσεις διάφορα πρόσωπα και σχήματα στο σημερινό φιλικό με την Λιούμπιμετς…

Μετά το φιλικό με τον Μακεδονικό την περασμένη Τετάρτη, σήμερα στις 15.00 ο ΑΡΗΣ θα αντιμετωπίσει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την Βουλγάρικη Λιούμπιμετς 2007. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν επιδείξει σημαντικές αδυναμίες και ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς συνεχίσει να ψάχνει το κατάλληλο… φάρμακο.

Ο Σέρβος προπονητής καλείται να προετοιμάσει την ομάδα, έχοντας το μειονέκτημα ότι αρκετοί από τους παίκτες του θα απουσιάσουν λόγω τραυματισμού, ενώ κάποιοι άλλοι θα προφυλαχτούν ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Η αποστολή αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές: Έλσνερ, Ουντότζι, Αγγελούδης, Αντωνιάδης, Γιαννίτσης, Γκέλης, Γκόλιας, Καραγιάννης, Καραγκούνης, Καρασαλίδης, Κύργιας, Λεμονής, Μανιάς, Μπουζάνης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Ρένια, Σουνάς, Τσουκάνης, Ψυχογιός.

Θα απουσιάσουν οι τραυματίες Τζόν Ίμπε, Βασίλης Τριανταφυλλάκος, Νίκος Τσουμάνης και Γιάννης Παπαδόπουλος, οι διεθνείς Σωκράτης Διούδης και Ηλίας Σταυρόπουλος, καθώς και ο Ρούμπεν Πουλίδο, που βρίσκεται με άδεια στην Ισπανία.

ια προληπτικούς λόγους, έμειναν εκτός αποστολής οι Ανδρέας Τάτος, Νταβίντ Αγκάνθο, Γιώργος Μαργαρίτης, Ανδρέας Ηρακλής και Κώστας Κοτσαρίδης.
Έτσι λοιπόν και το σημερινό φιλικό είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής στο Πρωτάθλημα να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του προπονητή.

Προτεινόμενα Άρθρα