Ο Βορειοϊρλανδός θα είναι ο τρίτος προπονητής της αθηναϊκής ομάδας

Ανακοίνωσε Σάντσες ο Απόλλων Σμύρνης

Ο Βορειοϊρλανδός θα είναι ο τρίτος προπονητής της αθηναϊκής ομάδας

Τη συμφωνία με τον Λόρι Σάντσες ανακοίνωσε ο Απόλλων Σμύρνης, τον οποίο θα βρει ξανά στο δρόμο του ο ΑΡΗΣ με το νέο έτος.

Μετά τους Αλέκο Βοσνιάδη και Μπάμπη Τεννέ, ο Λόρι Σάντσες θα είναι επίσημα ο τρίτος προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης στη φετινή σεζόν. Αν δεν προκύψει και νέα αλλαγή, με τον Βορειοϊρλανδό στον πάγκο θα έρθει η αθηναϊκή ομάδα στις αρχές του νέου έτους στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για το ματς με τον ΑΡΗ.

Το σπουδαιότερο προπονητικό έργο το έχει επιδείξει στην εθνική ομάδα της χώρας του, η οποία όταν την ανέλαβε ήταν στην 124η θέση της παγκόσμιας κατάταξης και όταν αποχώρησε το 2007 την άφησε στην 27η. Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, είναι ότι για τους Έλληνες ο Ότο Ρεχάγκελ, αφού επί των ημερών του η εθνική ομάδα σημείωσε μεγάλες επιτυχίες.

Εύκολο έργο ο Παναθηναϊκός
Προηγούμενο άρθρο Εύκολο έργο ο Παναθηναϊκός
Επόμενο άρθρο Το φιλικό των παίδων (pics)
Το φιλικό των παίδων (pics)

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News