Καταλύτης το άρθρο 99

από AllAboutARIS

Το άρθρο 99, η απόλυτη στήριξη στον Ζόραν Μιλίνκοβιτς και οι διάφορες συνιστώσες του ΑΡΗ.

Πέρα από την κοινή παραδοχή ότι η δύσκολη συγκυρία στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο ποδοσφαιρικός ΑΡΗΣ, επιτάσσει την ηρεμία και την σύμπνοια τουλάχιστον των επίσημων φορέων της ομάδας, στη συνάντηση του Δημήτρη Ηλιάδη με το Δ.Σ της ΚΜΑ έγιναν ξεκάθαρα και 2-3 άλλα πράγματα από μέρους του Προέδρου της ΠΑΕ.

Το ένα έχει να κάνει με την έκβαση που θα έχει το άρθρο 99 κάτι που λογικά δεν θα αργήσουμε να το μάθουμε. Ο Ηλιάδης ήταν ξεκάθαρος στους ανθρώπους της ΚΜΑ ότι οι επόμενες κινήσεις του στην ΠΑΕ βρίσκονται σε άμεση συνάρτηση με το άρθρο 99. «Κάντε λίγη υπομονή και θα δείτε» τους επανέλαβε χαρακτηριστικά και ήταν η μόνιμη επωδός του όταν η κουβέντα περιστρεφόταν γύρω από ζητήματα οικονομικής φύσεως, κάλυψης της ΑΜΚ, χορηγιών ή των επαφών με τον Αμερικανό επιχειρηματία που αποκάλυψε ο ίδιος στην πρόσφατη συνέντευξη τύπου, αφήνοντας να εννοηθεί ότι αν η απόφαση είναι θετική θα υλοποιήσει τις δεσμεύσεις του.

Από τα όσα είπε έγινε επίσης σαφές ότι περιβάλλει με απόλυτη εμπιστοσύνη τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς παρά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα. «Του έχω τυφλή εμπιστοσύνη και του έχω δώσει τα κλειδιά της ομάδας» τους είπε μεταξύ άλλων.

Ο Ηλιάδης δεν έκρυψε τέλος και την ενόχλησή του για το γεγονός ότι στον ΑΡΗ εξακολουθούν όπως είπε να υπάρχουν διαφορετικές συνιστώσες που δεν θέλουν όλες το καλό του ΑΡΗ πολλώ δεν μάλλον την επιτυχία της δικής του διοίκησης και σε κάθε στραβό αποτέλεσμα τον.. περιμένουν στην γωνία δημιουργώντας στην ομάδα συνθήκες ασφυκτικής πίεσης.

Προτεινόμενα Άρθρα