Η ΚΜΑ στο “μικροσκόπιο”

από AllAboutARIS

Η αρχή και η πορεία ενός οράματος της οικογένειας του ΑΡΗ, που από την καταξίωση, βρέθηκε στην απαξίωση

Των Μάνου Χατζάκη, Νίκου Παπαδόπουλου

Ο θυμόσοφος λαός συνηθίζει να λέει, πως τα πάντα στη ζωή, κάνουν τον κύκλο τους. Ξεκινούν με όνειρα, φιλοδοξίες, αργά ή γρήγορα όμως εξασθενούν και έρχεται ο κορεσμός.

Αυτό φυσικά δεν θα μπορούσε να μην ισχύει και στον αθλητισμό. Τόσο εντός; όσο και εκτός γηπέδων, εννοώντας εκτός των προσώπων, θεσμούς και ιδέες.

Μια ιδέα, πριν επτά χρόνια, ήταν και η Κοινωνία Μελών ΑΡΗ ή Λέσχη Φίλων ΑΡΗ, όπως ήταν η ονομασία της μέχρι τον Φεβρουάριο του 2012. Ένα όραμα που οι άνθρωποι του συλλόγου υλοποίησαν, με στόχο το ποδοσφαιρικό τμήμα, να περάσει στα χέρια του κόσμου. Ένα πρωτοποριακό -για τα ελληνικά δεδομένα- πλάνο που ξεκίνησε αισιόδοξα, τώρα όμως έχει περιέλθει στην πλήρη απαξίωση.

Με αφορμή την πτωτική πορεία της ΚΜΑ και την απαίτηση των οργανωμένων οπαδών για οριστική διάλυση της, το AllAboutARIS γυρνάει το χρόνο πίσω, ανοίγοντας το “μαύρο κουτί” του Φορέα. Με καθημερινά θέματα για τις επόμενες μέρες, μέσα από τα οποία θα καταγράψει την άνοδο και την πτώση αυτού του εγχειρήματος, πού από την καταξίωση, βρέθηκε στην απαξίωση.

Προτεινόμενα Άρθρα