Παπαστεριανός εφ` όλης της ύλης!

από AllAboutARIS

Ο Πασιαλής που τον" πολέμησε", η παραπληροφόρηση των Χατζηνικολάου, Μούτα και οι τόνοι που ανέβηκαν με τον Δημήτρη Ηλιάδη

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο Μανώλης Παπαστεριανός, που για πρώτη φορά μίλησε για την αποχώρηση του από τον ΑΡΗ.

Ο μέσος της Ρουμάνικης Κονκόρντια φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “AllAboutARIS On Air”, σε μια εφ` όλης της ύλης συνέντευξη,στην οποία αναφέρθηκε με λεπτομέρειες για τον τρόπο που έφυγε από την ομάδα, και τον πόλεμο που δέχθηκε από ανθρώπους της.

Αναλυτικά: 

Για το κλίμα στη Ρουμανία, ενόψει του αποψινού επαναληπτικού με την Ελλάδα: “Μέχρι το Σάββατο, το κλίμα δεν ήταν καλό για ρους Ρουμάνος, Υπήρχε σκληρή κριτική σε προπονητή και παίκτες. Από χθες όμως, έχουν επικεντρωθεί στον επαναληπτικό”.

Για το γήπεδο που θα γίνει το αποψινό παιχνίδι:Είναι το καλύτερο γήπεδο στη Ρουμανία. Θα είναι κατάμεστο απόψε, αλλά πιστεύω πως η Εθνική θα πάρει την πρόκριση. Θα είμαι και εγώ στο γήπεδο, και θα δω το ματς από κοντά”.

Για τις συνθήκες ζωής στη Ρουμανία: “Οι μισθοί είναι λίγο πιο χαμηλοί από την Ελλάδα, αλλά υπάρχει οργάνωση και θέληση από τον κόσμο. Χρόνο με το χρόνο, η Ρουμανία θα εξελίσσεται”.

Για το τι συνάντησε στην Κονκόρντια: “Αυτό που συνάντησα, είναι καλύτερο απ` ότι περίμενα. Τις  εγκαταστάσεις που υπάρχουν, θα τις ζήλευαν πολλές ελληνικές ομάδες”

Για το αν είχε άλλες προτάσεις, εκτός από αυτή των Ρουμάνων: “Υπήρχαν προτάσεις από Ελλάδα, αλλά και από Ιταλία, Τουρκία. Τον Ιούλιο όμως. Αλλά την περίοδο εκείνη εγώ είχα το μυαλό μου στον ΑΡΗ. Τα πράγματα όμως δεν πήγαν όπως τα ήθελα. Έτσι ήρθα στον Κονκόρντια, κάτι που δεν μετανιώνω”.

Για το τι έγινε και δεν παρέμεινε στον ΑΡΗ: “Ακούστηκαν πολλά και θέλω να ξεκαθαρίσω τα πράγματα. Όταν είχε εκλεγεί ο κ. Ηλιάδης, υπήρχε ένα αρνητικό κλίμα προς το πρόσωπο μου, γιατί είχα πει καλά λόγια για τον κ. Σκόρδα, που βοήθησε στην παραμονή της ομάδας. Σε ένα τραπέζι του προέδρου με τον κ. Πασιαλή ήταν ένας γνωστός μου. Με πήρε μετά και με ρώτησε γιατί ο Πασσιαλής με πολεμάει τόσο. Είχε πει στον κ. Ηλιάδη να μην με ανανεώσει, διότι είχα πρόβλημα στο γόνατο. Πως γίνεται ένας παίκτης με 24 συμμετοχές και χωρίς να έχει χάσει ούτε μια προπόνηση, να έχει πρόβλημα;

Μετά από 2-3 εβδομάδες, ο κ. Χατζηνικολάου συναντήθηκε τυχαία με τον μάνατζερ μου,στον οποίο είπε πως δημιουργώ προβλήματα στα αποδυτήρια, όπως έμαθε.  Αν βγει ένας που δουλεύει στην ομάδα και πει ότι ισχύει, δίνω όλα τα λεφτά μου στον ΑΡΗ και δεν θέλω να διεκδικήσω ούτε ευρώ”.

Για τη σχέση του με την Δημήτρη Μούτα: “Είχαμε συνεργαστεί στον Ηρακλή, όταν ήταν βοηθός του κ. Βλάχου. Με πήρε τηλέφωνο όταν ήμουν στην Αθήνα για να βρεθούμε. Μου είπε ότι με θέλει στην ομάδα, αλλά δεν το πίστευε.  Είπε επίσης να συζητήσουμε για λεφτά, αλλά του εξήγησα πως δεν ήταν ο αρμόδιος.  Εξέφρασα την επιθυμία μου να τα βρούμε για το νέο συμβόλαιο, αλλά να βρεθεί και ένας τρόπος, ώστε να πάρω αυτά που μου οφείλονται. Γυρνώντας, βγήκε ο κ. Χατζηνικολάου και δήλωσε πως δεν ασχολείται η ομάδα με τον Παπαστεριανό, προσθέτοντας πως είχε βρεθεί μαζί μου, και του είπα πως δεν θέλω να μείνω στην ομάδα”.

Για τον Δημήτρη Ηλιάδη: Με τον κ. Ηλιάδη δεν έχω κανένα θέμα. Μου είχε κάνει μια πρόταση για να πάρω αυτά που μου οφείλονται, αλλά σε βάθος πενταετίας, κάτι που δεν  δέχθηκα. Οι τόνοι ανέβηκαν, αλλά βρήκαμε μια φόρμουλα. Είπε ότι θα μας πάρει τηλέφωνο, αλλά δεν το έκανε ποτέ. Εμείς τον καλούσαμε, αλλά δεν το σήκωνε.

Του είπα ότι δεν θέλω να δημιουργήσω πρόβλημα στον ΑΡΗ και να βρούμε μια λύση, γιατί θα έκανα προσφυγή Αλλά πάλι ήθελε να αποπληρωθώ σε πέντε χρόνια. Μετά μου είπε κάποια λόγια που δεν λέγονται. Και έτσι, έκανα προσφυγή.

Από την αρχή είχα πει πως περιμένω τον κ. Ηλιάδη να με πάρει τηλέφωνο για να τα βρούμε. Είμαι διατεθειμένος να δεχτώ και να βοηθήσω την προσπάθεια που κάνει ο ΑΡΗΣ”.

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην ομάδα: “Αν δείξουν ότι με θέλουν πραγματικά, δεν έχω πρόβλημα να γυρίσω”.

Για το πως βλέπει τον ΑΡΗ: “Ξέρω ότι τα πράγματα είναι δύσκολα, αλλά ο ΑΡΗΣ έχει μια τεράστια δυναμική και θα ανταπεξέλθει. Έχει πολύ καλούς παίκτες που θέλουν όμως ένα “κλικ”, για να κάνουν το βήμα παραπάνω.  Απλά δεν έγινε σωστή διαχείριση το καλοκαίρι και δεν έγινε καλή δουλειά στην προετοιμασία. Τώρα όμως, είναι θέμα χρόνου να έρθουν τα αποτελέσματα”

Για τον Ίμπε, που αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια στη Ρουμανία:Εδώ έχει παίξει πολύ καλά. Και απορούν γιατί δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στην Ελλάδα”.

Προτεινόμενα Άρθρα