Και τώρα… σάμπα (vid)

από AllAboutARIS

Στα γήπεδα της Βραζιλίας το προσεχές καλοκαίρι θα δούμε την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, που με την ισοπαλία κόντρα στη Ρουμανία σφράγισε την πρόκρισή της στο Μουντιάλ.

Πιστή στο ραντεβού της με μία ακόμα μεγάλη διοργάνωση είναι η εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου, που «σφράγισε» στο Βουκουρέστι το εισιτήριό της για την τελική φάση του Μουντιάλ του 2014.

Η Ελλάδα ήρθε ισόπαλη 1-1 με τους Ρουμάνους, που δεν μπόρεσαν σε καμία περίπτωση στο σημερινό ματς να ανησυχήσουν και να φοβίσουν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Η εθνική μας προηγήθηκε στο σκορ με τον Μήτρογλου στο 23’ παγώνοντας τους γηπεδούχους.

Η Ρουμανία αναθάρρησε όταν σε μία ανύποπτη στιγμή στο 54’ έπειτα από κόντρα μεταξύ του Χολέμπας και του Τοροσίδη, που προσπάθησαν να διώξουν, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Καρνέζη για το 1-1, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Αυτή είναι η δεύτερη συνεχόμενη πρόκριση της εθνικής μας σε Μουντιάλ και η πέμπτη πρόκρισή της σε μεγάλη διοργάνωση (ευρωπαϊκό και Μουντιάλ).

ΣΚΟΡΕΡΣ: 55` αυτ. Τοροσίδης – 23` Μήτρογλου

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μίλοραντ Μάζιτς (Σερβία)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 24` Μήτρογλου, 57` Χολέμπας

ΡΟΥΜΑΝΙΑ: Ταταρουσάνου, Ματέλ, Ρατ (26` Λατοβλέβιτσι), Κίρικες, Γκοϊάν, Χόμπαν, Στάνκου (86` Γκρόζαβ), Τανάσε, Τόρζε (56` Νικουλάε), Μαξίμ, Μαρικά.

ΕΛΛΑΔΑ: Καρνέζης, Τοροσίδης (72` Βύντρα), Χολέμπας, Παπασταθόπουλος, Σιόβας (80` Μανωλάς), Τζιόλης, Μανιάτης, Καραγκούνης (74` Σάμαρης), Σαλπιγγίδης, Σαμαράς, Μήτρογλου.

Δείτε στο YellowTV το γκολ του Κώστα Μήτρογλου και το απίστευτο αυτογκόλ του Τοροσίδη.

Προτεινόμενα Άρθρα