Πολλά τα ερωτηματικά

από AllAboutARIS

Αρκετές οι θέσεις που παίζονται για την ενδεκάδα του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Μια σειρά από ερωτήματα που αφορούν την ενδεκάδα που θα παρατάξει την Κυριακή στην Τούμπα, ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς θα λάβουν απαντήσεις κατά τη διάρκεια των προπονήσεων αυτής της εβδομάδας. Χθες η προπόνηση ήταν ούτως ή άλλως χαλαρή οπότε από σήμερα σιγά-σιγά θα αρχίσουν και οι πρώτες δοκιμές.

Οι τελευταίες κακές εμφανίσεις βασικών παικτών, όπως των Πουλίδο, Αγκάνθο καθιστούν ανοικτές αρκετές θέσεις της ενδεκάδας και αυξάνουν τον ανταγωνισμό στις προπονήσεις, πόσω δε μάλλον όταν μιλάμε για ένα τοπικό ντέρμπι στο οποίο και μόνο η συμμετοχή είναι το ζητούμενο.

Η κακή κατάσταση του Πουλίδο συν το γεγονός ότι έχει ψυχρανθεί με τον σέρβο τεχνικό μετά την παραίτησή του από την αρχηγία, αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο να πάμε σε αλλαγή στο κέντρο της άμυνας με τον Κύργια να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να είναι ο παρτενέρ του Ελσνερ.

Ερωτηματικό είναι και η μεσαία γραμμή που αποτελεί και την αχίλλειο πτέρνα στην οποία όμως αυξάνονται και οι επιλογές με την επιστροφή των Ηρακλή, Οικονομόπουλου και Τριανταφυλλάκου.Το σίγουρο είναι ότι ο Μιλίνκοβιτς θα πάει στη λογική των τριών χαφ. Το θέμα είναι ποιοι θα είναι οι τυχεροί. Όσον αφορά την επίθεση και εκεί… παίζονται δυο θέσεις. Του σέντερ φορ και ενός εξτρέμ αφού ο έτερος θα είναι σίγουρα ο Ουντότζι. Για την επίθεση Μανιάς και Αγγελούδης είναι οι επιλογές εφόσον δεν ξεκινήσει ο Αγκάνθο.

Προτεινόμενα Άρθρα