«Αφιερωμένη στον ελληνικό λαό»

από AllAboutARIS

Μιλώντας στα ελληνικά άρχισε τις δηλώσεις του ομοσπονδιακός προπονητής, Φερνάντο Σάντος.

Ιδιαίτερα συγκινημένος ο Φερνάντο Σάντος ευχαρίστησε τον Θεό, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του και αφιέρωσε τη νίκη στον ελληνικό λαό. Όλα αυτά ειπώθηκαν σε ελληνικά από τον Πορτογάλο προπονητή της Εθνικής μας.

«Πρώτα, ευχαριστώ για αυτή τη νίκη. Δόξα τω Θεώ. Δεύτερο, συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Τρίτο αυτή η νίκη είναι για τον ελληνικό λαό», είπε χαρακτηριστικά ο ομοσπονδιακός προπονητής.

«Σκορπίσαμε ευτυχία και ενθουσιασμό στους Έλληνες. Γενικά το επίτευγμα αυτό θα βοηθήσει την Ελλάδα. Προκρινόμαστε σε μια ακόμα μεγάλη διοργάνωση. Για μένα είναι μια μεγαλειώδης στιγμή και γι` αυτό ξέσπασα έτσι στο τέλος.

Αυτό βγήκε από την καρδιά μου και θέλησα να μοιραστώ την επιτυχία μας με τον ελληνικό λαό, για αυτό και πήγα στην κερκίδα. Σε 26 κρίσιμα παιχνίδια έχουμε μόλις τρεις ήττες και σε 43 παιχνίδια έχω μόλις τέσσερις ήττες», ήταν ο απολογισμός του συγκινημένου Φερνάντο Σάντος.

Ερωτηθείς αν η πρόκριση είναι το μεγαλύτερο βραβείο για εκείνον, απάντησε: «Το μεγαλύτερο βραβείο για μένα είναι πως έχω καταφέρει να χτίσω μία σχέση εμπιστοσύνης με τους παίκτες που έχει ξεπεράσει τα όρια παίκτη-προπονητή και αυτό με ικανοποιεί αφάνταστα».

Φυσικά, ρωτήθηκε για το μέλλον του στον ελληνικό πάγκο (σ.σ. έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος του Mundial) και είπε: «Θα το δούμε… Θα είμαστε όλοι μαζί στη Βραζιλία. Η καρδιά μου μου λέει να μείνω, αλλά το μυαλό είναι ζιζάνιο και βάζει αμφιβολίες. Είμαστε στο 50%-50%».

Προτεινόμενα Άρθρα