«Δεν υπάρχει σάλιο, όποιος θέλει φεύγει»

από AllAboutARIS

Τραγική η κατάσταση στη Νέα Σμύρνη, όπου αναμένεται να υπάρξουν πολλές αποχωρήσεις στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνουν τα πράγματα στον Πανιώνιο, όπου οι παίκτες όχι μόνο δεν έχουν πάρει κάποιες εγγυήσεις, αλλά ενημερώθηκαν μάλιστα πως δεν υπάρχει… σάλιο.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας “sentragoal.gr”: “Οι εγγυήσεις που περίμεναν οι παίκτες του Πανιώνιου από τη διοίκηση του συλλόγου για το θέμα των οφειλών όχι μόνο δεν δόθηκαν, αλλά οι «κυανέρυθροι» δεν πίστευαν στα αυτιά τους γι` αυτά που άκουσαν. Σύμφωνα με πληροφορίες πριν από τη χθεσινή προπόνηση στην προγραμματισμένη επαφή μεταξύ των δύο πλευρών ύστερα από την αποχή της Δευτέρας, εμφανίστηκε ο Γ` αντιπρόεδρος των Νεοσμυρνιωτών, Νίκος Γκλεζάκος, ο οποίος επί της ουσίας άνοιξε την πόρτα της εξόδου δηλώνοντας αδυναμία καταβολής έστω μέρος των οφειλομένων. «Δεν υπάρχει σάλιο. Οποιος θέλει σηκώνεται και φεύγει σήμερα. Σταματήστε τις προπονήσεις και ας διαλυθεί η ομάδα μια ώρα νωρίτερα». Στο άκουσμα των λεγόμενων του παράγοντα του Πανιώνιου όπως είναι φυσικό οι ποδοσφαιριστές «πάγωσαν» αλλά όπως όλα δείχνουν θα κάνουν υπομονή μέχρι τον Δεκέμβριο και το φινάλε του πρώτου γύρου, καθώς μετά ακολουθεί η μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Από την πλευρά της, η διοίκηση του Πανιώνιου ελπίζει να βρει άμεσα χρήματα προσεγγίζοντας κάποιους επιφανείς φίλους της ομάδας, ενώ σε αυτό το διάστημα ελπίζουν να ευοδωθούν οι συζητήσεις με κάποιους υποψήφιους επενδυτές προκειμένου υπάρξει λύση στο τεράστιο οικονομικό πρόβλημα της ομάδας. Μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι και ο Κύπριος επιχειρηματίας Ακης Έλληνας (το όνομα του οποίου σας αποκάλυψε το «Goal» στο χθεσινό φύλλο) με τον οποίον συνεχίζονται οι επαφές και όλοι ελπίζουν να ολοκληρωθεί το deal.

Μπουνιές στην προπόνηση

Το βαρύ κλίμα στις τάξεις του Πανιώνιου μετά τις τελευταίες εξελίξεις ήταν ιδιαίτερα βαρύ και ήρθε να γίνει… ασήκωτο στη χθεσινή προπόνηση με το θερμό επεισόδιο μεταξύ του Παύλου Μητρόπουλου και του Λεωνίδα Καμπάνταη. Αφορμή ένα δυνατό μαρκάρισμα του πρώτου στον έμπειρο στράικερ που άναψε τα αίματα, με τους δύο παίκτες να έρχονται στα χέρια και να πέφτουν μπουνιές (ο Καμπάνταης έριξε την πρώτη και στη συνέχεια οι δύο τους επιδόθηκαν σε… πυγμαχικό αγώνα). Αμέσως, πάντως, οι συμπαίκτες τους έπεσαν πάνω τους για να τους χωρίσουν, με τη «φωτιά» μετά από λίγα λεπτά να σβήνει και την προπόνηση να συνεχίζεται κανονικά”.

Προτεινόμενα Άρθρα