Περιμένοντας τον ρέφερι

από AllAboutARIS

Το πρωί της Πέμπτης αναμένεται να ανακοινώσει η ΚΕΔ τους ορισμούς των διαιτητών της 12ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ και θα μάθουμε ποιος θα διευθύνει το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ. Τρία ονόματα αποκλείονται εκ των προτέρων.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το ποιος θα σφυρίξει στο ντέρμπι του ΑΡΗ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, έδρα στην οποία παραδοσιακά οι «κίτρινοι» έχουν κόντρα διαιτησία, ενώ ας μην αναλύσουμε το τι συμβαίνει φέτος γενικώς με τον φάκελο «διαιτησία».

Αύριο θα μάθουμε τον διαιτητή του ντέρμπι, αφού το πρωί της Πέμπτης αναμένεται να ανακοινώσει η ΚΕΔ τους ορισμούς των διαιτητών για τους αγώνες της 12ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Υπάρχουν όμως τρεις που εκ των προτέρων αποκλείονται.

Πρόκειται για τον Τάσο Κάκο και τον Ανδρέα Παππά, που σφύριξαν την προηγούμενη αγωνιστική τον ΑΡΗ και τον ΠΑΟΚ στα μας με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αντίστοιχα και δεν επιτρέπεται να σφυρίξουν σε δεύτερο σερί παιχνίδι της ίδιας ομάδας.

Ο τρίτος που επίσης δεν υπάρχει περίπτωση να προκύψει είναι ο Ηλίας Σπάθας, ο οποίος δεν έχει οριστεί ποτέ σε παιχνίδι της Τούμπας μετά από το περίφημο ματς του «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου ο ΠΑΟΚ είχε ηττηθεί από τον ΑΡΗ με 2-0 χωρίς να δημιουργήσει την παραμικρή ευκαιρία και έριξε όλη την ευθύνη στον συγκεκριμένο ρέφερι.

Ο Σπάθας, επιπλέον, διηύθυνε πρόσφατα παιχνίδι των «κίτρινων» στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους με πολλά παράπονα και αυτό αποτελεί έναν ακόμα λόγω για να αποφύγει να τον ορίσει η ΚΕΔ στο συγκεκριμένο ματς.

Προτεινόμενα Άρθρα