Με… πνευματικό τον Τεβεκέλη!

από AllAboutARIS

Δείτε το βίντεο με τα κατορθώματα του Σιδηρόπουλου στην Τούμπα και διαβάστε για την ανοδική του πορεία που ξεκίνησε με τον σύμβουλο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην προεδρία της ΚΕΔ!

Στο βίντεο που παραθέτουμε μπορεί ο καθένας να αντιληφθεί τι συνέβη στο παιχνίδι ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ και τι σφύριζε ο Σιδηρόπουλος σε ένα παιχνίδι που ο ΠΑΟΚ κέρδισε λόγω των αποφάσεων του ρέφερι από το Ωραιόκαστρο. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στην πεντακάθαρη κόκκινη στον Κρέσιτς που δεν έδωσε ή το πέναλτι στο Νέτο. Δείτε όλες τις φάσεις και θα καταλάβετε.

Αν και βέβαια όλοι στην Θεσσαλονίκη γνωρίζουν την οπαδική ταυτότητα του κ. Σιδηρόπουλου, μάλλον δεν ξέρουν και τις άριστες σχέσεις με τον σύμβουλο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Τεβεκέλη.

Όταν άλλωστε ο κ. Τεβεκέλης ήταν Πρόεδρος στην ΚΕΔ ξεκίνησε η…. ανάταση του Σιδηρόπουλου στις βαθμίδες της ελληνικής διαιτησίας και όσοι ασχολούνται με θέματα της διαιτησίας στην Θεσσαλονίκη ξέρουν πολύ καλά ότι ο Τεβεκέλης θεωρείται πνευματικός διαιτητικός… πατέρας του Σιδηρόπουλου. Δεν είναι βέβαια κακό αυτό. όλοι οι… νέοι έχουν μέντορα έναν παλιό διαιτητή.

Αν δεν ισχύει κάτι τέτοιο μπορεί να βγει το διαψεύσει ο Μάλαμας ή ο Τάσος. Μπορούμε να παραθέσουμε και τις τοποθετήσεις του πρώτου σε πολλές περιπτώσεις για τον «πολύ καλό διαιτητή» όποτε καλούνταν να σχολιάσει την απόδοση του δεύτερου. Και την… σύμπτωση της ανοδικής πορείας του Τάσου, όταν ο… Μάλαμας ήταν πρόεδρος στην ΚΕΔ.

Από ότι φαίνεται ο κουμπάρος του Βοσκάκη έχει και άλλες… άκρες. Μια που σημειώσαμε για Βοσκάκη να καταγράψουμε και την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ του για 3 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ μετά το διαιτητικό έγκλημα στην Βέροια.

Η διοίκηση της ΠΑΕ είναι ξεκάθαρο ότι δεν μπορεί να κάνει το παραμικρό πάνω σε αυτό το κομμάτι και γίνεται έρμαιο των διαθέσεων όλων αυτών που στέλνουν την Κυριακή στην Τούμπα ένα διαιτητή όπως ο Σιδηρόπουλος, που χωρίς ίχνος ντροπής για τις απαράδεκτες διαιτησίες του, αλλά και των άριστων σχέσεων του με τον κ. Τεβεκέλη, δεν έχει δηλώσει κώλυμα, όπως ανοήτως τελικά έκαναν αρειανοί διαιτητές όπως ο Αγγελάκης στο παρελθόν.

Με αυτά και με αυτά ο Σιδηρόπουλος ένα και μόνο στόχο έχει στην Τούμπα. Να ξεπεράσει ακόμα και τον Σταυρίδη…

Προτεινόμενα Άρθρα