"Το κίνητρο των νεαρών του ΑΡΗ"

από AllAboutARIS

Προβάδισμα στον σοβαρό ΠΑΟΚ έδωσε για τη νίκη ο Απόστολος Τσουρέλας που έχει φορέσει τη φανέλα και των δυο ομάδων.

Στο ιδιαίτερο κίνητρο που έχουν οι νεαροί παίκτες του ΑΡΗ να αποδείξουν κάποια πράγματα, στάθηκε ο Απόστολος Τσουρέλας μιλώντας για το ντέρμπι της Κυριακής. Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής που έχει φορέσει τη φανέλα και των δυο ομάδων εξήγησε που θεωρεί ότι υπερτερεί ο ΠΑΟΚ και που μπορελι να ελπίζει ο ΑΡΗΣ. 
“Όταν οι μισοί παίκτες είναι ξένοι, είτε του ΑΡΗ είτε του ΠΑΟΚ και όταν έχουν εξασφαλισμένα συμβόλαια, τότε δεν μπορούν να νιώσουν το κλίμα του ντέρμπι. Στο αγωνιστικό κομμάτι έχουμε τον ΑΡΗ στη πιο δύσκολη ίσως καμπή της ιστορίας του και με πολλά οικονομικά προβλήματα. Από την άλλη πλευρά έχουμε τον ΠΑΟΚ, μια ομάδα με πολύ καλό ρόστερ και οικονομικά ισχυρή διοίκηση.  Ο ΠΑΟΚ, όμως, έχει απογοητεύσει, αφού δεν αποδίδει τα αναμενόμενα. Ένας σοβαρός ΠΑΟΚ έχει 95% πιθανότητες να νικήσει, αλλά αν υποτιμήσει τον ΑΡΗ θα το πληρώσει. Οι φανέλες κάνουν το παιχνίδι ντέρμπι, ανεξαρτήτως των ρόστερ. Ο ΑΡΗΣ διαθέτει νεαρούς παίκτες, που έχουν κίνητρο να αποδείξουν ότι αξίζει να ανήκουν στον σύλλογο”.

Για τους καθοριστικούς παράγοντες του ντέρμπι τέλος τόνισε: “Καθοριστικός παράγοντας στα  ντέρμπι είναι οι πρωτοβουλίες. Τα ατού του ΠΑΟΚ είναι η έδρα του αλλά και οι στημένες φάσεις, όπου έχει και πρόβλημα ο ΑΡΗΣ. Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι η έλλειψη σοβαρότητας. Καθοριστικό είναι το κίνητρο των παικτών του ΑΡΗ, οι οποίοι αν ανταποκριθούν και παίξουν για τη φανέλα θα πάνε καλά. Αν δεν τα καταφέρουν, θα χάσουν εύκολα”.

Προτεινόμενα Άρθρα