Τελικά, παίρνει το ρίσκο στην άμυνα

από AllAboutARIS

Όπως την ξεκίνησε την προετοιμασία για το αυριανό ντέρμπι έτσι την ολοκληρώνει ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς…

Από τις πρώτες μέρες της εβδομάδος ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς δοκίμασε τον Ηλία Σταυρόπουλο δεξί μπακ, τον Κύργια δίπλα στον Έλσνερ για το κέντρο της άμυνας και τους Αγγελούδη, Μανιά στην επίθεση μαζί με τον Ουντότζι.

Παρότι έκανε κάποιες ακόμη δοκιμές προς το τέλος της εβδομάδος τελικά ο Σέρβος κατέληξε στις αρχικές του σκέψεις. Έτσι λοιπόν παίρνει το ρίσκο αφήνοντας εκτός ενδεκάδας τον Ψυχογιό και τοποθετώντας έναν νεαρό μεσοεπιθετικό στο δεξί άκρο της άμυνας.

Ο 18χρονος διεθνής με την Εθνική Νέων θα παίξει για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι αμυντικός αλλά πιστεύει πως θα ανταποκριθεί στον συγκεκριμένο ρόλο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Από εκεί και πέρα ο Μαργαρίτης θα αγωνιστεί αριστερά στην άμυνα, ενώ στον άξονα Ηρακλής και Τριανταφυλλάκος θα έχουν τον ρόλο των αμυντικών χαφ και ο Τάτος του επιτελικού. Ο Ουντότζι θα ξεκινήσει δεξιά στην μεσοεπιθετική γραμμή, ο Μανιάς αριστερά και ο Αγγελούδης στην κορυφή της επίθεσης. Κάτω από τα γκολπόστ θα βρίσκεται ο Διούδης.

Η μοναδική περίπτωση να αλλάξει κάτι σύμφωνα με τα όσα έδειξε στη χθεσινή προπόνηση ο προπονητής, είναι να μείνει εκτός ο Τριανταφυλλάκος και να ξεκινήσει ο Οικονομόπουλος δίπλα στον Ηρακλή.

Προτεινόμενα Άρθρα