Για το γόητρο και όχι μόνο…

από AllAboutARIS

Αποφασισμένοι να φύγουν με αποτέλεσμα από την Τούμπα, παίκτες και Μιλίνκοβιτς

Μια πόλη, στις επάλξεις. Η Θεσσαλονίκη απόψε χωρίζεται στα δύο, για το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΡΗ, στο γήπεδο της Τούμπας (19:30).

Αν και οι διαφορές σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια δεν είναι λίγες, το αποψινό ματς έχει για διάφορους λόγους το χαρακτήρα του ντέρμπι, με ΠΑΟΚ και ΑΡΗ να παλεύουν για το γόητρο και όχι μόνο.

Λείπει η εμπειρία, όχι όμως και η διάθεση

Η απουσία των Αγκάνθο και Πουλίδο από την αποστολή, σίγουρα -πέρα από τα ερωτηματικά για τον δεύτερο- αποδυναμώνει τον ΑΡΗ στον τομέα της εμπειρίας, όχι όμως και από αυτόν της διάθεσης. Άπαντες στην ομάδα είναι στη διάθεση του Ζόραν Μιλίνκοβιτς, όντας έτοιμοι, απ` όλους τους τομείς, για το αποψινό παιχνίδι. Με εξαίρεση τους δύο Ισπανούς και τον Ίμπε, ο Σέρβος έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του, στην προσπάθεια του να καταρτίσει μια όσο το δυνατόν καλύτερη ενδεκάδα.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Έλσνερ, Ουντότζι, Αγγελούδης, Γκόλιας, Διούδης, Ηρακλής, Κύργιας, Μανιάς, Μαργαρίτης, Μπουζάνης, Νταμαρλής, Ρένια, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Τάτος, Τριανταφυλλάκος, Τσουκάνης, Ψυχογιός.

Τρεις απουσίες και μία έκπληξη

Το “αντίδοτο” για το 4-0 του “Καραϊσκάκης ψάχνουν στον ΠΑΟΚ, όπου το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο δυνατό, μετά το θέμα που προέκυψε με τον Χακόμπο. Ο Ισπανός δεν υπολογίζεται από τον Στέφενς, όπως και οι Βίτορ, Κωνσταντινίδης, ενώ ο Ολλανδός προχώρησε σε μία απόφαση-έκπληξη, αφήνοντας εκτός αποστολής τον Σωτήρη Νίνη.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Γλύκος, Γιακουμής, Λίνο, Τζαβέλλας, Κατσικάς, Κατσουράνης, Σκόνδρας, Κίτσιους, Λάζαρ, Τζιόλης, Ολίσε, Λούκας, Στοχ, Λόρενς, Βούκιτς, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Νέτσιντ.

Προτεινόμενα Άρθρα