«Από τα καλύτερά μας παιχνίδια»

από AllAboutARIS

Τις χαμένες ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου εντόπισε ως το μοναδικό μειονέκτημα της ομάδας του ο Χουμπ Στέφενς.

Ο Ολλανδός προπονητής στην αρχική του τοποθέτηση στη συνέντευξη Τύπου είπε: «Νομίζω ότι σήμερα κάναμε ένα από τα καλύτερά μας παιχνίδια. Μόνο μειονέκτημα ήταν οι χαμένες ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου αλλά ο τρόπος που αγωνιστήκαμε ήταν πραγματικά πολύ καλός.

Ακολούθησαν οι ερωτήσεις τόσο για το παιχνίδι όσο και για τα εσωτερικά προβλήματα του ΠΑΟΚ (βλ. Χακόμπο), με τον Στέφενς να δηλώνει:

Για το ό,τι άφησε Λούκας και Στοχ στον πάγκο: «Περάσαμε τρία παιχνίδια που δεν ήμασταν καλοί και έπρεπε να αλλάξουμε κάποιους ποδοσφαιριστές. Έχουμε πει ότι χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες του ρόστερ.
Για το αν έχει εξήγηση για το γεγονός ότι η ομάδα του αντέδρασε πάλι αφού δέχτηκε πρώτη γκολ: «Σας είπα ότι και στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλά αλλά δεν βάλαμε γκολ. Έβαλαν εκείνοι πρώτοι γκολ και έγινε πιο δύσκολο το παιχνίδι».

Για το λόγο της χρησιμοποίησης του Τζαβέλλα στα στόπερ: «Ειδικά σε αυτό το παιχνίδι θέλαμε ποδοσφαιριστές που να προωθούν το παιχνίδι γρήγορα από την άμυνα στην επίθεση, γι’ αυτό επιλέξαμε τον Τζαβέλλα».

Για αν σημαίνει κάτι ότι έκανε αλλαγή τους Σαλπιγγίδη, Ολίσε και Λόρενς: «Δεν σημαίνει κάτι. Έπρεπε να προσθέσουμε δημιουργικότητα στην ομάδα και ο Λούκας, ο Στοχ και ο Βούκιτς ήταν φρέσκοι και μπορούσαν να δώσουν κάτι παραπάνω στην ομάδα. Είμαι ικανοποιημένος από τους πρώτους. Ο Σαλπιγγίδης δούλεψε πολύ, έχασε ευκαιρίες παρότι προερχόταν από παιχνίδια με την Εθνική και ο Λόρενς με τον Ολίσε επίσης έκαναν πολλή δουλειά».

Για τον Χακόμπο: «Θα μιλήσουμε ξανά αύριο με τον Χακόμπο. Αυτό είπαμε εξ αρχής, ότι μέχρι τη Δευτέρα δεν θα είναι στην ομάδα».

Προτεινόμενα Άρθρα