Κόντρα στον κακό του δαίμονα

από AllAboutARIS

Ο Πανθρακικός μόνο ευχάριστες αναμνήσεις δεν φέρνει στον ΑΡΗ, ωστόσο την Κυριακή δεν υπάρχει σκέψη για τίποτε άλλο πέρα από τη νίκη.

Ο ΑΡΗΣ παίζει ένα από τα κρισιμότερα παιχνίδια της φετινής σεζόν την Κυριακή κόντρα στον Πανθρακικό. Η νίκη είναι κυριολεκτικά μονόδρομος, αφού οι «κίτρινοι» Δεκέμβριο μήνα δεν έχουν πανηγυρίσει στην έδρα τους και παραμένουν χαμηλά στη βαθμολογία.

Η ομάδα της Κομοτηνής στη μικρή προϊστορία των δύο ομάδων, έχει εξελιχθεί σε κακό δαίμονα του ΑΡΗ, αφού τόσο εκτός έδρας (αποκλεισμό στο κύπελλο) όσο και εντός έδρας προκαλεί προβλήματα στους «κίτρινους».

Τρεις φορές έχει επισκεφτεί ο Πανθρακικός το «Κλεάνθης Βικελίδης», μία φορά έχει φύγει ηττημένος, μία φορά νικητής και ένα παιχνίδι έληξε ισόπαλο. Ο ΑΡΗΣ κέρδισε το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στις 26 Απριλίου 2009 με 3-2. Εκείνη η νίκη δεν είχε αντίκρισμα, αφού δεν αρκούσε για να δώσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο στους «κίτρινους».

Ακολούθησε στις 6 Φεβρουαρίου 2010 η εντός έδρας ήττα στο κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδι που έγινε σε δύο δόσεις. Ένα ματς το οποίο κακώς ξεκίνησε λόγω της έντονης βροχόπτωσης, διακόπηκε και συνεχίστηκε την επόμενη μέρα, με τον ΑΡΗ να χάνει με 0-2.

Στις 30 Μαρτίου 2013, πριν μερικούς μήνες δηλαδή, ο ΑΡΗΣ έδινε μάχη να αποφύγει το μοιραίο. Ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσει ήταν αυτό με τον Πανθρακικό. Το ματς έμεινε στο 0-0, οι «κίτρινοι» άφησαν δύο βαθμούς στην έδρα τους αλλά το στόχο τους ευτυχώς τον πέτυχαν στο τέλος.

Προτεινόμενα Άρθρα