Έχουν… αγώνα αύριο!

από AllAboutARIS

Να έχουν… κλειστά τα αυτιά τους οφείλουν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας και να μην επηρεάζονται από τα σενάρια που έχουν προκύψει τις τελευταίες ώρες.

Ένα τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της χρονιάς καλείται να δώσει αύριο ο ΑΡΗΣ με αντίπαλο τον Πανθρακικό, στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Το γεγονός ότι δεν έχει κερδίσει ακόμη εντός έδρας από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η ομάδα της Κομοτηνής δεν έχει γνωρίσει ποτέ την ήττα σε όλες τις εκτός έδρας αναμετρήσεις με τους «κίτρινους», καθιστά ακόμη πιο δύσκολο το παιχνίδι.

Μέσα σε όλα, υπάρχουν και τα διάφορα σενάρια των τελευταίων ημερών που θέλουν τον ΑΡΗ να βρίσκεται κοντά στην αλλαγή σελίδας όσων αφορά το διοικητικό.

Παίκτες και τεχνική ηγεσία οφείλουν να μείνουν ανεπηρέαστοι και να αφοσιωθούν στα καθήκοντά τους, με σκοπό να φτάσει η ομάδα στην πρώτη της εντός έδρας νίκη.

Ο κόσμος για μια ακόμη φορά αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών και να στηρίξει όπως μόνο αυτός ξέρει την ομάδα να φτάσει στο «τρίποντο» απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που μόνο εύκολη λεία δεν μπορεί να θεωρηθεί. 

Προτεινόμενα Άρθρα