Στο προσκήνιο μόνο ο Πανθρακικός

από AllAboutARIS

Η υπόθεση του επενδυτή απασχόλησε την επικαιρότητα του ΑΡΗ τα τελευταία 24ωρα, ωστόσο για τις επόμενες ώρες και μέχρι αύριο το απόγευμα υπάρχει ο Πανθρακικός και τίποτε άλλο.

Κυρίαρχο θέμα που απασχολεί όλο τον ΑΡΗ τις τελευταίες ημέρες είναι η υπόθεση του επενδυτή για την ΠΑΕ. Μία πιθανή ευτυχής κατάληξη σε αυτό το θέμα είναι σαφώς το ζητούμενο, ωστόσο για τις επόμενες ώρες και μέχρι αύριο το απόγευμα το θέμα αυτό «παγώνει» και στο προσκήνιο υπάρχει μόνο ο Πανθρακικός.

Ο ΑΡΗΣ δίνει κι άλλη μάχη, σε αγωνιστικό επίπεδο, που είναι επίσης πολύ σημαντική. Μπαίνει ο Δεκέμβρης και οι «κίτρινοι» παραμένουν χωρίς εντός έδρας νίκη, όντας η μοναδική ομάδα στο πρωτάθλημα με αυτό το… επίτευγμα. Επιπλέον οι ομάδες πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού αρχίζουν να ξεφεύγουν με βαθμούς περισσότερους της μίας νίκης.

Ο ΑΡΗΣ έχει χάσει ήδη βαθμούς απέναντι σε ομάδες με τις οποίες θα παλέψει για τον ίδιο στόχο, επομένως μέχρι αύριο το απόγευμα δεν υπάρχει επενδυτής. Υπάρχει μόνο το παιχνίδι, το οποίο οι «κίτρινοι» πρέπει πάση θυσία να κερδίσουν.

Προτεινόμενα Άρθρα