Περιθώρια τέλος…

από AllAboutARIS

Τα ρέστα τους οι "κίτρινοι" για τους τρεις βαθμούς της νίκης, απέναντι στους Θρακιώτες

Ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της φετινής χρονιάς δίνει σήμερα ο ΑΡΗΣ, που στις 15:00 υποδέχεται τον Πανθρακικό στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Με το θέμα του επενδυτή να πλανιέται πάνω από το το ποδοσφαιρικό τμήμα, οι παίκτες καλούνται να δώσουν το 100% στην κρίσιμη αναμέτρηση με τους Θρακιώτες, αφού δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες απώλειες, και ειδικά εντός έδρας.

Χωρίς Αγκάνθο τελικά

Μια απουσία της τελευταίας στιγμής μετράει ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς για το σημερινό ματς, και αυτή ακούει στο όνομα του Νταβίντ Αγκάνθο. Ο Ισπανός ένιωσε εκ νέου ενοχλήσεις στο γόνατο του, στην τελευταία προπόνηση της ομάδας, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αποστολής, όπως και οι Παπαδόπουλος, Ίμπε.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Έλσνερ, Ουντότζι, Πουλίδο, Αγγελούδης, Διούδης, Ηρακλής, Κύργιας, Μανιάς, Μαργαρίτης, Μπουζάνης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Ρένια, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Τάτος, Τσουμάνης, Ψυχογιός.

Δύο μέσα, ένας έξω στον Πανθρακικό

Χωρίς τον Ρομέου ταξίδεψε τελικά ο Πανθρακικός στη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα με τον ΑΡΗ. Ο Ισπανός αν και το πάλεψε, δεν πρόλαβε να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το σημερινό παιχνίδι. Με τον Άκη Μάντζιο από την άλλη να υπολογίζει και πάλι τους Μερίνο και Μακρυδημήτρη.

Η αποστολή του Πανθρακικού: Σέρεμετ, Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Ντιόγκο, Τζάνης, Κάσες, Εμπόου, Μπαϊκαρά, Χρήστου, Σαρακατσάνος, Λαδάκης, Ιγκόρ, Μίκουλιτς, Τριανταφύλλου, Πόποβιτς, Ζεκίνια, Χασομέρης, Μερίνο, Ζοσέ, Μακρυδημήτρης.

Προτεινόμενα Άρθρα