Παρέμβαση από Τσιόνκη!

από AllAboutARIS

Ένα ακόμα από τα ευτράπελα που βιώσαμε στην σημερινή συνέντευξη Τύπου της ΚΜΑ ήταν και το γεγονός ότι παρόντες εντός της αίθουσας Τύπου, ήταν και παράγοντες

Ένα ακόμα από τα ευτράπελα που βιώσαμε στην σημερινή συνέντευξη Τύπου της ΚΜΑ ήταν και το γεγονός ότι παρόντες εντός της αίθουσας Τύπου, ήταν και παράγοντες. Φυσικά και δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβη αυτό.

Σήμερα όμως προχώρησε το όλο θέμα με τον κ. Στέφανοι Τσιόνκη υποψήφιο στις εκλογές με το ψηφοδέλτιο του κ. Σκόρδα να καταθέτει και ερώτηση και προφανώς επειδή δεν ικανοποιήθηκε από την απάντηση να κάνει και τοποθέτηση ότι ο ΑΡΗΣ είναι τελευταίος!!!

Τον λόγο πήρε ο κ.Μυσιρλής και του είπε ότι από την στιγμή ου θεωρεί πως η ΚΜΑ δεν κάνει τίποτα και πως πρέπει  να αποχωρήσει ο κ. Ηλιάδης να καταθέσει μία πρόταση για να πάρει την ομάδα. Η απάντηση του κ. Τσιόνκη ήταν να την πάρετε εσείς και αφού ξαναφώναξε ότι ο ΑΡΗΣ είναι τελευταίος με την παρέμβαση και του κ. Στεφανίδη το θέμα τελείωσε εκεί και οι άνθρωποι που βρίσκονται στην αίθουσα Τύπου συνέχισαν να κάνουν τις ερωτήσεις τους.

Προτεινόμενα Άρθρα