Προσέχει για να τον έχει

από AllAboutARIS

Ο προπονητής του ΑΡΗ παρέχει απόλυτη στήριξη στο φυσιολογικό ντεφορμάρισμα του νεαρού και τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του λόγω ηλικίας.

Ο Ηλίας Σταυρόπουλος ξεκίνησε εντυπωσιακά τη σεζόν, στην προετοιμασία ήταν από τις ευχάριστες εκπλήξεις και διαφημίστηκε ως το επόμενο σπουδαίο ταλέντο του ΑΡΗ. Η πρώτη στην απόδοσή του εσχάτως χει ως συνέπεια να έχει χάσει και την παρουσία του στην ενδεκάδα.

Λογικό για ένα 18χρονο παίκτη που από το πουθενά, κλήθηκε να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά όταν πολύ πιο έμπειροι παίκτες απλά δεν υπάρχουν. Ο Μιλίνκοβιτς πάντως φρόντισε και κάλυψε τον «μικρό» στη συνέντευξη τύπου δείχνοντας διάθεση να τον στηρίξει στο φυσιολογικό ντεφορμάρισμα και τις αυξομειώσεις στην απόδοσή του. Μόλις το καλοκαίρι άλλωστε έκανε την πρώτη του επαγγελματική προετοιμασία και απαιτείται ειδικός χειρισμός τον οποίο προφανώς και έχει κατά νου ο Μιλίνκοβιτς.

Ο Σέρβος πιστεύει πολύ στο ταλέντο του νεαρού και επειδή ακριβώς θέλει να τον προφυλάξει, δεν τον χρησιμοποιεί στο βασικό σχήμα. Παράλληλα σε αρκετές προπονήσεις τον δοκιμάζει και ως δεξί μπακ αφού πιστεύει ότι του ταιριάζει αρκεί να δυναμώσει και να τη μάθει φυσικά. Το σίγουρο είναι ότι όσο περνάει από το χέρι του να προσπαθήσει να περάσει αυτό το δύσκολο διάστημα για τον νεαρό δίχως πίεση και με την απαραίτητη στήριξη.

Προτεινόμενα Άρθρα