Μισή πρόκριση για Ατρόμητο

από AllAboutARIS

Μέσα σε τρία λεπτά ο Ατρόμητος πήρε στο Αγρίνιο τη νίκη με 2-0 επί του Παναιτωλικού, σκορ που τον καθιστά μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας.

Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με αρκετές αλλαγές, αφού οι προπονητές έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν αγωνίστηκαν πολύ ως τώρα στο πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 15’ με τον Φάμπιο με σουτ από το ύψος της περιοχής και τρία λεπτά αργότερα ο Τάσος Καραμάνος διαμόρφωσε το 0-2, που έμελλε να είναι κει το τελικό σκορ.

Στο υπόλοιπο του παιχνιδιού δεν υπήρχε κάτι αξιόλογο πέρα από μία αψιμαχία μεταξύ Μπικέι και Ιγκλέσιας στο 83’. Ο Αργεντινός έριξε μία αγκωνιά στον Ισπανό του Παναιτωλικού και αυτός απάντησε με μία λαβή, που έριξε στο έδαφος τον Ιγκλέσιας και… ολοκλήρωσε με μία κλωτσιά.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παναιτωλικός (Χάβος): Στεφανάκος, Γκάλο, Δάρλας, Καλί, Μπικέι, Καλογέρης, Γοδόι (46’ Πασάς), Παπουτσογιαννόπουλος, Θεοδωρίδης, Καμαρά, Μπόβιοβιτς

Ατρόμητος (Παράσχος): Σηφάκης, Νάστος (89’ Αρκούδας), Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Μπάλλας, Πίτου Γκαρσία, Ούμπιντες (76’ Δημούτσος), Γεωργίου, Φάμπιο, Καραμάνος

Προτεινόμενα Άρθρα