Τα… ψέματα τελείωσαν

από AllAboutARIS

Η αγωνία είναι έκδηλη σε όλη την οικογένεια του ΑΡΗ καθώς σύντομα εκπνέει η προθεσμία για την ΑΜΚ…

Μέχρι αύριο το πρωί θα πρέπει να μπουν τα τα 7 εκατομμύρια από τον ενδιαφερόμενο επενδυτή στην ΑΜΚ ώστε να πάρει το 51% των μετοχών και να υπάρξει μια… νέα σελίδα στον ΑΡΗ.

Η χθεσινή δημόσια τοποθέτηση του προέδρου της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ Δημήτρη Ηλιάδη περιέγραψε την πρόθεση του επενδυτή, να εμπλακεί στον Σύλλογο, αλλά τόνισε πως και αυτός έχει αγωνία σχετικά με το αν θα μπουν τα χρήματα.

Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία τυπικά εκπνέει αύριο το πρωί, μια μέρα μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ, στην οποία χαρακτηρίστηκε καταληκτική ημερομηνία την 5 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα τονίζει τις τελευταίες μέρες ο Δημήτρης Ηλιάδης, οι άνθρωποι της ΠΑΕ περιμένουν να υλοποιηθεί η προσυμφωνία που όπως αποκάλυψε είναι ο επιχειρηματίας Γιάννης Κωνσταντινίδης που φέρεται να είναι έτοιμος να βάλει τα 7.000.000 ευρώ.

Το αν θα γίνει τελικά αυτό κανείς δεν μπορεί να το εγγυηθεί. Τα… ψέματα τελείωσαν. Σύντομα θα γνωρίζει ο κόσμος και όλοι όσοι βρίσκονται στην οικογένεια του ΑΡΗ το αν η ομάδα θα βγει από το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει ή θα συνεχίζει να βαδίζει σε τεντωμένο σχοινί.

Προτεινόμενα Άρθρα