Φήμες για Βέλλιο

από AllAboutARIS

Στο Νο1 της μεταγραφικής του λίστας, έχει ο Μιλίνκοβιτς τον άλλοτς επιθετικό του Ηρακλή

Στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του ΑΡΗ για τον Ιανουάριο βρίσκεται ο Απόστολος Βέλλιος. Σύμφωνα με δημοσίευμα στην ιστοσελίδα του συνδρομητικού καναλιού, ο νεαρός φορ της Έβερτον είναι ο Νο1 στόχος των “κίτρινων”, που θέλουν να του δώσουν το χρόνο συμμετοχής που δεν έχει στα “ζαχαρωτά”.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα “novasports.gr”: “Παράλληλα με τις διοικητικές διεργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη, ο Αρης είναι υποχρεωμένος να κοιτάξει το πώς θα μπορέσει να ενισχυθεί, ενόψει Ιανουαρίου, προκειμένου να αλλάξει ρότα στο πρωτάθλημα. Στο πλαίσιο αυτό ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς έχει ήδη έτοιμη τη λίστα με τους υποψήφιους στόχους, βάση των περιορισμών που έχουν επιβληθεί στην ομάδα( δικαίωμα απόκτησης ενός Ελληνα άνω των 24 ετών και απεριόριστου αριθμού, Ελλήνων, κάτω απ΄ αυτό το ηλικιακό όριο).

Το novasports.gr αποκαλύπτει πως στην κορυφή αυτής της λίστας βρίσκεται ο 21χρονος επιθετικός της Εβερτον, Απόστολος Βέλλιος, για τον οποίο στην αγγλική ομάδα επικρατεί η άποψη πως θα πρέπει να δοθεί δανεικός, ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Ο Αρης, είναι διατεθειμένος να του δώσει τον χρόνο που επιθυμεί, βγάζοντάς τον από την αγωνιστική «ναφθαλίνη» και παράλληλα να του δώσει κίνητρο να παλέψει τη συμμετοχή του στην αποστολή της εθνικής ομάδας για το Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Ο Μιλίνκοβιτς, έχει δώσει το ΟΚ για να προχωρήσει η υπόθεση, η οποία, πάντως, μόνο εύκολη δεν είναι. Ο πατέρας και εκπρόσωπος του αθλητή, Κώστας Βέλλιος, το περασμένο καλοκαίρι είχε απορρίψει μετά βδελυγμίας το ενδεχόμενο επιστροφής του γιου του στην Ελλάδα, άποψη που εν πολλοίς εξακολουθεί να διατηρεί και αυτό είναι ένα σημαντικό εμπόδιο. Ωστόσο η προσπάθεια θα γίνει από τον Αρη, ελπίζοντας πως έστω και με τη. δεύτερη, ο Βέλλιος θα πει το «ναι», επιστρέφοντας στη Θεσσαλονίκη, φορώντας την κίτρινη φανέλα, μετά από αυτή του Ηρακλή.

Αξίζει να σημειωθεί πως η πληροφορία περί Γιώργου Καραγκούνη που κυκλοφόρησε χθες, είναι υπαρκτή και απολύτως αληθινή. Στον αρχηγό της εθνικής μας, έγινε κρούση από τον Αρη, όμως ο «τυπάρας» φρόντισε να το ξεκόψει από την αρχή, επισημαίνοντας πως δεν τον ενδιαφέρει η συγκεκριμένη προοπτική”.

Προτεινόμενα Άρθρα