Συμπεράσματα και απορίες

από AllAboutARIS

Η δήλωση του υποψήφιου επενδυτή του ΑΡΗ Γιάννη Κωνσταντινίδη έχει ανοίξει ακόμη έναν κύκλο συζητήσεων για το τη μέλλει γενέσθαι από εδώ και πέρα στον Σύλλογο.

Με μεγάλη ανυπομονησία περίμενε ο κόσμος του ΑΡΗ τη σημερινή δήλωση του υποψήφιου επενδυτή  για την ΠΑΕ, Γιάννη Κωνσταντινίδη. Τα όσα αναφέρονται στη γραπτή του δήλωση ίσως να επέφεραν ακόμη μεγαλύτερα ερωτηματικά στην «κιτρινόμαυρη» οικογένεια. 

Ουσιαστικά δεν διευκρίνισε πολλά πράγματα, ούτε όσον αφορά το σκεπτικό του για την ενασχόλησή του με τα κοινά της ομάδας, ούτε και για το πώς θα μπορούσε να βγει η ομάδα από το οικονομικό αδιέξοδο.

Ναι μεν είπε ότι θέλει να εμπλακεί στην ΠΑΕ μετοχικά και διοικητικά, αλλά δεν έδωσε διευκρινίσεις για τον τρόπο με τον οποίο θα εμπλακεί. Αν δηλαδή απλά θα αγοράσει κάποιες μετοχές, αν θα πάρει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών ή αν θα βοηθήσει βάζοντας απλά κάποια χρήματα. Επίσης μάλλον βγήκε το συμπέρασμα πως δεν προτίθεται να μπει στην ΠΑΕ καλύπτοντας ενδεχομένως μια νέα ΑΜΚ στο μέλλον.

Σύμφωνα με τα γραφόμενα στην επιστολή ουσιαστικά ζητάει να επανέλθει ο ΑΡΗΣ στο άρθρο 99 κάτι που αυτομάτως συμβαίνει ότι ο ΑΡΗΣ δεν θα έχει δικαίωμα αδειοδότησης ούτε την επόμενη χρονιά.

Αυτό που έχει προκαλέσει τα περισσότερα αρνητικά ερωτηματικά στον κόσμο έχει να κάνει με την τοποθέτηση για τα περί τα λάθη του παρελθόντος. Σα να λέει δηλαδή πως θα επενδύσει στην ομάδα μόνο αν  η ομάδα είναι καθαρή από χρέη. Αυτό μπορεί να συμβεί μόνο αν ο Σύλλογος χρεοκοπήσει και πάει στη Γ’ Εθνική ή αν κάποιος καλύψει τα χρέη!

Το κυριότερο  συμπέρασμα είναι πως ο Γιάννης Κωνσταντινίδης δεν προτίθεται να επενδύσει στην ομάδα έτσι όπως είναι αυτή τη στιγμή. Θα το κάνει μόνο σε περίπτωση που δεν υπάρχουν χρέη ή διακανονιστούν μέσω του άρθρου 99.

Προτεινόμενα Άρθρα