Πήραν το πόρισμα… και το διαβάζουν;

από AllAboutARIS

Αυτοί τη στιγμή περίπου 10 άνθρωποι του ΑΡΗ αξιολογούν τα αποτελέσματα!

Όπως αναμενόταν από τα τέλη της προηγούμενης βδομάδας η NEXIA παρέδωσε το πόρισμα στους ανθρώπους του ΑΡΗ και αυτή τη στιγμή το διαβάζουν. Πιο συγκεκριμένα στο γραφείο με τα αποτελέσματα βρίσκονται όλο το διοικητικό συμβούλιο της Κοινωνίας μελών ΑΡΗ, ο πρόεδρος Δημήτρης Ηλιάδης και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Κώστας Ευθυμιάδης, (ο πρόεδρος του ΑΣ Θωμάς Γιώτας άφησε εκπροσώπους του καθώς επρεπέ να αποχωρίσει για να ολοκληρωσει την μεταγραφή του Ντεσπέιν) , με άλλους συμβούλους του Ερασιτέχνη, όπως επίσης και εκπρόσωποι των Συνδέσμων.

Αυτό που θέλουν όλοι είναι να μη γίνει το πόρισμα… φέι βολάν.  Θα πρέπει δηλαδή να μην γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα σε κανέναν μέχρι να αποφασιστεί το πώς θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα μέσω γενικής συνέλευσης της ΚΜΑ. Υπάρχει κίνδυνος καθένας να λέει και να μη λέει πράγματα και γεγονότα ανάλογα με τις φιλίες του και τις αντιπάθειές του.

Και οι δύο προηγούμενες διοικήσεις που ελέγχονται έχουν φίλους και εχθρούς σε ανθρώπους που έχουν γίνει κοινωνοί του πορίσματος. Ελπίζουμε να μην υπάρχουν διαρροές… οι ιθυνοντες της ΚΜΑ πάντως διαψευδουν τα περί παραλαβής, σημειώνουν ότο εγινε απλά μιζ ενημέρωση και το πόρισμα θα παραδοθεί εντος των ημερών

Προτεινόμενα Άρθρα