Σύσκεψη και μετά ανακοίνωση

από AllAboutARIS

Παίρνει θέση το Δ.Σ της ΠΑΕ με ανακοίνωση που πιθανότατα θα εκδοθεί μετά το τέλος της καθοριστικής σύσκεψης με τους νομικούς για το 99.

Μετά τη σημερινή σύσκεψη με τους νομικούς στην οποία θα αποφασισθεί η τύχη του 99 και αν θα κατατεθεί έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης και αίτημα για χορηγήση νέας προσωρινής διαταγής που θα προστατεύει τον ΑΡΗ από τους πιστωτές του, η ΠΑΕ αναμένεται να εκδώσει ανακοίνωση με την οποία θα τοποθετηθεί σε όλα τα θέματα.

Όχι μόνο δηλαδή για το 99 αλλά και το πόρισμα για το οποίο η τάση που εκφράζεται μεταξύ των μελών του Δ.Σ είναι η παραλαβή του και η δημοσιοποίησή του παρά τους κινδύνους που εγγυμονεί (προφανώς τάση που πηγάζει από την πίεση που αισθάνεται από παντού η διοίκηση Ηλιάδη).

Με ενδιαφέρον αναμένεται η τοποθέτηση για τον Γιάννη Κωνσταντινίδη που αν και έχουν περάσει πέντε μέρες από την δήλωσή του ακόμη δεν έχει ανακοινώσει αν και πότε θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου και αν και πότε τελικά θα βάλει χρήματα συμμετέχοντας διοικητικά και μετοχικά στην ΠΑΕ όπως προανήγγειλε. Τέλος θεωρείται βέβαιο ότι η ΠΑΕ θα τοποθετηθεί απαντώντας και στην ανακοίνωση του Ερασιτέχνη.

Προτεινόμενα Άρθρα