«Ο ΑΡΗΣ χρειάζεται σύμπνοια, ενότητα και συσπείρωση»

από AllAboutARIS

Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ ΑΡΗΣ Πολυδεύκης Γκουρλάκης φιλοξενήθηκε στο “AllAboutARIS on AIR”.

Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ ΑΡΗΣ Πολυδεύκης Γκουρλάκης φιλοξενήθηκε στο “AllAboutARIS on AIR”.

Για την Παραλαβή και την δημοσιοποίηση του πορίσματος: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ έχει εκτιμήσει ότι δεν είναι διακριτό αν πάρουμε το πόρισμα αν θα κάνει κακό ή όχι. Θεωρούμε ότι ο κόσμος θα πρέπει να μάθει την αλήθεια άμεσα. Ενάμιση χρόνο περιμέναμε να βγει το πόρισμα. Θέλουμε όλοι να μάθουμε την αλήθεια. Σαν διοίκηση είναι καλύτερο να δημοσιευθεί ώστε ο κόσμος να ξέρει ακριβώς τι έχει συμβεί τα προηγούμενα χρόνια».

Για την έφεση για το άρθρο 99: «Περιμένουμε τις εισηγήσεις των νομικών και των φοροτεχνικών για το πώς θα κινηθούμε».

Για την προτροπή σε παλιούς παράγοντες να κάνουν συμφωνίες με τους πρώην ποδοσφαιριστές: «Είμαστε Αρειανοί για όλα. Όχι μόνο για να κράζουμε μετά από μια επιτυχία. Εμείς προσκαλέσαμε τους παλιούς παράγοντες να βοηθήσουν τον ΑΡΗ. Και περιμένουμε να έρθουν για να βοηθήσουν. Μιλάμε για το κομμάτι που τους αναλογεί διοικώντας τα προηγούμενα χρόνια. Είναι μία πρόσκληση την οποία έχουμε απευθύνει άπειρες φορές. Στο κομμάτι που μας αναλογεί κάνουμε κάθε προσπάθεια και το μόνο που ακούσαμε είναι ότι είμαστε ανίκανοι».
Σε περίπτωση που δεν έρθουν θέλουμε τουλάχιστον να σωπάσουν και να αφήσουν την ΠΑΕ να κάνει την δουλειά της».

Για το διαιτητικό δικαστήριο και τις πολλές και κρίσιμες υποχρεώσεις που υπάρχουν: «Η διοίκηση του ΑΡΗ εδώ και 6 μήνες εξυπηρετεί τους πάντες και τα πάντα και αν σε κάποια πράγματα είμαστε πίσω τα τακτοποιούμε με τον καιρό. Για όλες τις περιπτώσεις η ΠΑΕ ΑΡΗΣ έχει πει στους νομικούς να κάνουν τις εισηγήσεις του ώστε να λύσουμε τα προβλήματα».

Για τον επενδυτή: «Περιμένουμε να κάνει γνωστές τις προθέσεις το συντομότερο δυνατό. Περιμένουμε την επίσημη τοποθέτησή του μέσω συνέντευξης τύπου. Δεν έχει αλλάξει κάτι από την προηγούμενη ανακοίνωσή μας. Αυτή τη στιγμή προέχει το θέμα του κ. Κωνσταντινίδη. Αν δεν ευοδωθούν οι συζητήσεις σίγουρα τα πράγματα θα είναι δύσκολα Ο ΑΡΗΣ χρειάζεται σύμπνοια, ενότητα και συσπείρωση . Πολλές φορές κρατάς την σιωπή παρά τις δημόσιες αντιπαραθέσεις. Μια σοβαρή διοίκηση αυτό κάνει».

Προτεινόμενα Άρθρα