Πολλά τα προβλήματα…

από AllAboutARIS

Πολύ… δουλειά για το ιατρικό τιμ του ΑΡΗ

Αρκετά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΑΡΗΣ, 72 ώρες πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ, ενημερώνει, σχετικά:

“Πρωινή προπόνηση στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης (15/12, 19:30), στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League ΟΠΑΠ.

Για μια ακόμη μέρα το ιατρικό δελτίο της ομάδας μας ήταν γεμάτο.

Συγκεκριμένα, οι Γιάννης Παπαδόπουλος, Τζον Ίμπε, Σαλόζε Ουντότζι, Νταβίντ Αγκάνθο, Ανδρέας Ηρακλής και Παντελής Αντωνιάδης ακολούθησαν και πάλι το ατομικό τους πρόγραμμα.

Οι Νίκος Ψυχογιός και Άντι Ρένια, από την πλευρά τους, συνέχισαν το ειδικό πρόγραμμα της αποθεραπείας τους.

Ο Νίκος Αγγελούδης προφυλάχτηκε και σήμερα, καθώς εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στη μέση, ενώ ο Ανδρέας Τάτος, που συμμετείχε στο σημερινό πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα, αποχώρησε λίγο πριν από την ολοκλήρωση της προπόνησης για προληπτικούς λόγους.

Λίγο πριν από την ολοκλήρωση της προπόνησης αποχώρησε –επίσης- για προληπτικούς λόγους και ο Ρούμπεν Πουλίδο (ο Ισπανός στόπερ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο πόδι).

Ο μακρύς κατάλογος του ιατρικού δελτίου κλείνει με τους Νίκο Τσουμάνη και Αριστοτέλη Καρασαλίδη.

Αμφότεροι ακολούθησαν ατομικό πρόβλημα. Ο μεν Τσουμάνης λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς, ο δε Καρασαλίδης εξαιτίας ενοχλήσεων στον λαγονοψοΐτη.

Αύριο, τέλος, το πρόγραμμα περιλαμβάνει και πάλι πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»”.

Προτεινόμενα Άρθρα