«Ώρα αποφάσεων και ενεργειών, όχι παραιτήσεων»

από AllAboutARIS

Διάψευση Ηλιάδη στην φημολογία που αναπτύχθηκε περί αποχώρησής του

Τις τελευταίες μέρες με δεδομένη την διόγκωση των προβλημάτων του ΑΡΗ, κυκλοφόρησε η πληροφορία ότι η διοίκηση Ηλιάδη προτίθεται να αποχωρήσει και να θέσει την παραίτησή της στην διάθεση του κόσμου.

Κάτι τέτοιο ωστόσο διαψεύδεται από την ΠΑΕ και από τον ίδιο τον κ. Ηλιάδη με τον οποίο επικοινώνησε το AllAboutARIS: «Αυτή την στιγμή είναι ώρα αποφάσεων και ενεργειών και όχι παραιτήσεων», είπε ο κ. Ηλιάδης που ταυτόχρονα επεσήμανε ότι το αργότερο μέχρι αύριο το πρωί (το πιθανότερο σήμερα το απόγευμα) θα υπάρξει και επίσημη τοποθέτηση της ΠΑΕ για το θέμα του υποψήφιου επενδυτή.

Από κει και πέρα είναι δεδομένο ότι οι εξελίξεις προς την μία ή την άλλη κατεύθυνση θα τρέξουν στην ΓΣ της ΚΜΑ, με την τωρινή διοίκηση πάντως τουλάχιστον επίσημα να διαψεύδει ότι προτίθεται να αποχωρήσει. Το θέμα βέβαια είναι τι θα πράξουν και οι… μεγαλομέτοχοι και αν αποδειχθούν και εκεί φήμες τα περί μομφής είτε από την πλευρά της ΚΜΑ είτε από την πλευρά του ΑΣ. Πάντως είτε μείνει είτε φύγει ο Ηλιάδης το θέμα είναι να βρεθούν χρήματα. Εκεί είναι όλη η ουσία εδώ και πολύ καιρό και εφόσον δεν αποχωρεί η διοίκηση Ηλιάδη οφείλει να δώσει έμπρακτα τις λύσεις.

Προτεινόμενα Άρθρα