Για πάντα δίπλα του…

από AllAboutARIS

Όση πίκρα και να έχει μέσα του ο κόσμος του ΑΡΗ και πάλι θα δώσει ότι μπορεί ώστε να σπρώξει την ομάδα προς την επιτυχία.

Παρά τα τεράστια προβλήματα που υπάρχουν στην ομάδα, παρά την πίκρα και την απογοήτευση ο κόσμος του ΑΡΗ για ακόμη μία φορά θα προσπαθήσει να δείξει τον… σωστό δρόμο σε παίκτες και προπονητή.

Θα δώσει δυναμικό παρών στο γήπεδο και θα προσπαθήσει με όλες του τις δυνάμεις να σπρώξει την ομάδα προς την πρώτη εντός έδρας νίκη απέναντι στο καλύτερο σύνολο του Πρωταθλήματος.

Οι καταστάσεις στον Σύλλογο ειδικά το τελευταίο διάστημα έχουν φέρει τα πάντα σε τεντωμένο σχοινί. Η υπομονή έχει τελειώσει και το μέλλον είναι αβέβαιο σε όλους τους τομείς.

Ο λαός του ΑΡΗ θέλει να κάνει κάτι σημαντικό για να ανατραπούν τα πράγματα και ψάχνει τον τρόπο. Κατά την διάρκεια των αγώνων όμως η μόνη του σκέψη θα είναι το πώς θα βοηθήσει για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει εντός έδρας νίκη αλλά αν αυτό έρθει απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Superleague σίγουρα θα διαφοροποιήσει τα δεδομένα.

Προτεινόμενα Άρθρα