"Ανάσα" για τα Γιάννινα

από AllAboutARIS

Τους βαθμούς που τον φέρνουν πιο κοντά στο γκρουπ των ομάδων που μπορούν να διεκδικήσουν τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ πήρε ο ΠΑΣ.

 Η ομάδα των Ιωαννίνων επικράτησε 2-0 του Εργοτέλη στους «Ζωσιμάδες», παίζοντας κατά διαστήματα ελκυστικό ποδόσφαιρο κι ικανοποιώντας τους θεατές που αψήφησαν το κρύο και παρακολούθησαν την αναμέτρηση.

οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη εξαρχής έδειξαν πως ήθελαν να «πνίξουν» τους αντιπάλους τους και προηγήθηκαν νωρίς, καθώς στο 10` ο Σαρρής «γκρέμισε» τον προωθημένο Τζημόπουλο.

Ένα λεπτό αργότερα ο Ντε Βινσέντι εκτέλεσε εύστοχα, κάνοντας το 1-0. Και στη συνέχεια, όμως, οι γηπεδούχοι πίεζαν και θα μπορούσε κανείς να πει πως έφταναν με ευκολία στην περιοχή του Αθανασίου.

Η επανάληψη είχε και πάλι πρωταγωνιστή στο ξεκίνημα τον ΠΑΣ, με τον Ντε Βινσέντι στο 51` με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή να κάνει το 2-0 και στην ουσία να «σφραγίζει» τη νίκη της ομάδας του.

Κι αυτό διότι ο Εργοτέλης στην ουσία μόνον στα τελευταία λεπτά δημιούργησε επικίνδυνες καταστάσεις στην περιοχή του Βελλίδη. Και πάλι, όμως, είτε η αστοχία, είτε ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ, δεν επέτρεψαν στους φιλοξενούμενους να ξαναμπούν στο παιχνίδι.

Προτεινόμενα Άρθρα