Και Τάτος και Σουνάς

από AllAboutARIS

Ένα ευέλικτο σχήμα με δύο μεσοεπιθετικούς σκέφτεται να παρατάξει ο προπονητής του ΑΡΗ.

Οι πολλές απουσίες που έχει να αντιμετωπίσει ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς, τον αναγκάζουν να δώσει ακόμη μια ευκαιρία στον Δημήτρη Σουνά.

Η αλήθεια είναι ότι ο νεαρός δεν έχει δικαιώσει τον προπονητή του όσες φορές τον επέλεξε για το βασικό σχήμα στο παρελθόν, ωστόσο στο καινούργιο… ανακάτεμα της τράπουλας που επιχειρεί ο Σέρβος, αποφασίζει να του δώσει άλλη μια ευκαιρία και μάλιστα σε ένα τόσο δυνατό παιχνίδι όπως είναι αυτό με τον Ολυμπιακό.

Οι ελλείψεις για τον ΑΡΗ σε αυτό το παιχνίδι θα είναι περισσότερες από κάθε άλλη φορά, κυρίως λόγω των τιμωρημένων ποδοσφαιριστών που έχουν επιλεχθεί να εκτίσουν την ποινή τους στο σημερινό παιχνίδι.

Έτσι κάτω από τα δοκάρια θα κάτσει ο Διούδης, αριστερά θα ξεκινήσει ο Μαργαρίτης αντί του τιμωρημένου Τσουμάνη, και δεξιά θα βρίσκεται ο Βασίλης Καραγκούνης αντικαθιστώντας τον Νίκο Ψυχογιό. Στο κέντρο της άμυνας θα παραμείνουν οι Έλσνερ και Κύργιας ενώ τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι κατά τα φαινόμενα ο Νταμαρλής με τον Οικονομόπουλο.

Μπροστά τους, σε έναν ποιο ελεύθερο ρόλο θα είναι ο Ανδρέας Τάτος με τον Δημήτρη Σουνά να βρίσκεται στη δεξιά πτέρυγα παίρνοντας τη θέση του μεγάλου απόντα και πρώτου σκόρερ του ΑΡΗ, Σαλόζε Ουντότζι. Αριστερά θα ξεκινήσει ο Ηλίας Σταυρόπουλος και όχι ο Μιχάλης Μανιάς ο οποίος προορίζεται για… αιχμή του δόρατος από τον Ζόραν Μιλίνκοβτις.

Εδώ υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ξεκινήσει ο Νταβίντ Αγκάνθο αντί του Μανιά και αυτό γιατί ο Ισπανός επιθετικός έδειξε  μεγάλη διάθεση και θέληση στις προπονήσεις όλης της εβδομάδας.

Ο Σέρβος προπονητής θα μιλήσει με τον Νταβίντ Αγκάνθο πριν την έναρξη του παιχνιδιού και θα αποφασίσει αν τελικά τον χρησιμοποιήσει από την αρχή ή τον περάσει ως αλλαγή μετά το 60΄πάντα με βάση τις συνθήκες που θα επικρατούν μέχρι εκείνη την ώρα στο παιχνίδι. 

Προτεινόμενα Άρθρα